Bucuresti | 102,8FM HARRY STYLES - AS IT WAS

Știri

Roxen

Roxen, ordin de restricție pentru fostul iubit: Am fost abuzată emoțional și șantajată

Roxen, artista aleasă să reprezinte România la concursul Eurovision, a fost abuzată de iubit și a obținut un ordin de restricție împotriva acestuia după ce a făcut plângere la poliție, scrie cancan.ro.

Post Malone. Getty Images

Post Malone și-a făcut tatuaj pe cap. Ce reprezintă desenul ales de artist

Post Malone are tatuaj nou. Autorul hitului „Circles” în vârstă de 24 de ani a postat pe Instagram un selfie pentru a marca momentul.

Paris Jackson

Fiica lui Michael Jackson: Voi vedeți un copil crescut în ochii publicului, dar uitați că sunt și eu om. Dezvăluiri inedite despre viața sa

Ca fiică a lui Michael Jackson, Paris s-a născut direct în lumina reflectoarelor. Pentru prima oară, tânăra de 22 de ani a vorbit deschis despre presiunea pe care a simțit-o crescând în această lume, în noua serie Facebook Watch, „Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn”.

Jennifer Lopez la

Arată incredibil la aproape 51 de ani. Jennifer Lopez a marcat începutul verii într-un costum de baie alb

Jennifer Lopez a marcat debutul verii astronomice într-un costum de baie super „hot”. La 50 de ani, senzuala cântăreață și actriță arată de cel mult 30.

New Year's Eve Celebration at Fontainebleau

Justin Bieber, acuzat de abuz sexual. Prima reacție a artistului

Justin Bieber (26 de ani) neagă acuzațiile aduse de o tânără de 27 de ani care a scris pe Twitter că starul ar fi agresat-o sexual într-o cameră de hotel din Austin, Texas în 2014: „Nu este nimic adevărat”, spune el.

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet

Demi Moore, către Bruce Willis: „Copiii sunt atât de norocoși că te au”. Cum a pozat cea mai modernă familie de la Hollywood

Gașca Willis/Moore/Hemming se distrează pe cinste și nu ratează nicio ocazie.  De Ziua Tatălui, s-au întâlnit pentru a-l sărbători pe actor.

Kurt Cobain's tatty green sweater from his iconic MTV Unplugged performance set to sell for $300,000 dollars

Chitară a lui Kurt Cobain, vândută la licitație la preț record. Cine a plătit milioanele de dolari

Celebra chitară a lui Kurt Cobain pentru concertul 'MTV Unplugged' a fost vândută la licitație pentru 6 milioane de dolari, un preț record, scrie THR.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!