Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAVID GUETTA - IM GOOD ( BLUE ) (NEW PW)

Știri

Ricky Martin and Jwan Yosef spotted in Sardinia

Ricky Martin este tatăl a trei băieți și o fată. Imagini rare cu copiii săi

Ricky Martin a devenit anul trecut tată pentru a patra oară. Artistul postează rar imagini cu copiii săi pe rețelele de socializare.

killa ami 1

Killa Fonic și AMI lansează piesa "Antidot". Ce actor joacă rolul artistului în clip

Killa Fonic și AMI vorbesc despre durerea despărțirii care rezistă peste ani, dintr-o relație toxică, ce provoacă răni adânci, în piesa Antidot.

Feli si Grasu XXL - Banii n-aduc fericirea (1)

Feli și Grasu XXL lansează „Banii n-aduc fericirea”, a șasea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste

„Banii n-aduc fericirea” canta Feli impreuna cu Grasu XXL odata cu dezvaluirea celei de-a sasea felii din jurnalul ei muzical, #Felidinpoveste, si aduce publicului in modul ei unic si creativ cel mai important sfat pe care artista l-a primit de la tatal sau.

John Legend et sa femme Chrissy Teigen viennent d'acheter un sec

Cum arată cel mai nou penthouse, de aproape 8 milioane de dolari, al celui mai sexy bărbat din lume

John Legend, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață, și soția sa, celebrul model Chrissy Teigen, au făcut recent câteva achiziții imobiliare importante.

Snoop Dogg

Suma încasată de Snoop Dogg pentru apariția într-o reclamă recentă. La cât ajunge averea rapperului

Snoop Dogg este "băiatul rău" al gangsta rap-ului. În 1992 a fost descoperit de Dr. Dre, iar de atunci a lansat peste 15 albume de studio. A vândut peste 35 de milioane de discuri, dintre care 23 de milioane doar în Statele Unite. La sfârșitul anului 2018, a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood pentru contribuția adusă muzicii. Așa că nu e de mirare că multe companii își doresc ca artistul să fie imaginea produselor lor.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Pe ce a cheltuit Kylie Jenner peste 130 de milioane de dolari înainte să-i fie retras titlul de miliardară. Surorile Kardashian, îngrijorate

Forbes i-a retras titlul de miliardară lui Kylie Jenner, săptămâna trecută, după ce le-a acuzat pe tânăra de 22 de ani și pe mama ei că au "umflat" cifrele cu privire la valoarea afacerii cu produse cosmetice a vedetei. Achizițiile făcute de Kylie în ultimele luni arată însă cât de mult i-a plăcut starului de reality show acest statut. 

BALLOON PREMIERE

PROFM a transmis primul DJ SET dintr-un balon cu aer cald, deasupra Bucureștiului, by Andre Rizo

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!