Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

zayn malik blond instagram

„Sunt încântați de bunătatea lui Zayn”. Ce gest a făcut artistul pentru sora sa de 17 ani și copilul acesteia

Zayn Malik i-a cumpărat surorii lui mai mici, în vârstă de 17 ani, și familiei ei o casă în valoare de 254.000 de lire sterline.

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez and Alex Rodriguez start off the new year with a trip to the gym in Venice Beach

Cum a sărbătorit Jennifer Lopez de Ziua Americii. Ipostaza rară în care a fost fotografiată

Jennifer Lopez a sărbătorit Ziua Americii pe bicicletă. Artista a fost fotografiată pedalând în East Hampton, la o plimbare alături de logodnicul ei Alex Rodriguez și de câțiva prieteni.

Kanye West candidează la președinția SUA. Ce spunea Kim Kardashian în 2016 despre posibila intrare în politică a soțului ei

De Ziua Americii, Kanye West a anunțat că va candida la președinția SUA în 2020, în timp ce soția sa, Kim Kardashian, și omul de afaceri Elon Musk și-au exprimat public sprijinul pentru acesta.

Smiley - Adeline

Smiley dă startul distracțiilor de vară cu „Adeline”

Smiley da startul distractiilor de vara cu un remake al piesei Adeline. „Mereu mi-a placut trupa Timpuri noi, ascultam mult cand eram mic, iar Adeline a fost mereu foarte tare la chefuri, toata lumea se distra cand incepea. Asa ca, am ales sa fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originala, care suna oricum foarte bine, fix in ideea de vara, de fun, de party.”, povesteste Smiley care isi doreste sa inceapa o vara vesela, lipsita de griji si temeri.

D'ale Carnavalului

Sâmbete de vară, la cinemateca de acasă: Opt capodopere ale cinematografiei românești, în premieră la Digi24

Premiere Of Warner Bros. Pictures'

Cum a fost fotografiat Will Smith, după ce un tânăr cântăreț a declarat că a avut o aventură cu soția actorului

Will Smith a apărut zâmbitor și relaxat la un meci de golf, miercuri, în Los Angeles, la scurt timp după ce în aceeași zi a negat că soția sa, Jada Pinkett Smith, a avut o avenutură cu artistul August Alsina (27 de ani).

Fast & Furious 6 - World Premiere - Red Carpet Arrivals

Fiica lui Paul Walker, într-un selfie adorabil cu copiii lui Vin Diesel. Mesajul emoționant al tinerei

Fiica lui Paul Walker, Meadow, a postat pe Instagram un selfie în care apare alături de copiii starului din Fast & Furious, Vin Diesel: „Familie, pentru totdeauna”, a scris tânăra de 21 de ani.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!