Bucuresti | 102,8FM ALLY BROOKE - LIPS DONT LIE

Știri

alina-eremia

Alina Eremia, poze de 60.000 de apecieri, într-un costum de baie atipic. Solista se relaxează departe de țară

Frumoasă și talentată, Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate tinere cântărețe de la noi. Zilele acestea, blonda care a cunoscut celebritatea în trupa Lala Band se află într-o vacanță într-o destinație însorită, ocazie de care profită pentru a se întoarce acasă mai relaxată, dar și cu un bronz perfect.

Madalina-Ghenea4

Nu-ți poți lua ochii de la ea! Mădălina Ghenea și-a impresionat fanii cu picioarele lungi și tonifiate: "Wow, ești cea mai frumoasă"

Când spui Mădălina Ghenea, te gândești automat la o imagine a unei femei senzuale și cuceritoare. Românca stabilită în Italia de ani buni face bani din imaginea ei, așa că nu este de mirare de ce încearcă să atingă perfecțiunea. Și unii zic că a făcut-o deja.

La trei luni după ce a fost împușcat în timp ce plimba câinii lui Lady Gaga, Ryan Fischer vorbeşte despre procesul de recuperare

La trei luni după ce a fost împușcat în timp ce plimba câinii lui Lady Gaga, Ryan Fischer a vorbit despre recuperarea sa lentă și a explicat care este „cea mai grea parte” a procesului.

Mick Jagger și Jerry Hall

Mick Jagger, adevărul despre povestea de iubire cu Jerry Hall: ”Era imposibil să trăiești lângă ea!”

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones și câștigător al trei premii Grammy, este recunoscut pentru viața palpitantă pe care a dus-o, însă în același timp, el este cunoscut și pentru povestea de iubire de mai bine de două decenii, pe care a trăit-o alături de modelul și actrița Jerry Hall.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, într-o rochie scurtă, cu un decolteu imposibil de ignorat, în bucătărie. Cum au reacționat fanii când au văzut-o așa

Mădălina Ghenea ar putea fi, fără doar și poate, definiția senzualității absolute, întrucât actrița știe cum să-și pună în valoare formele apetisante și reușește să fie mereu în centrul atenției.

anamaria-prodan-sarah-dumitrescu

Anamaria Prodan are parte de concurență serioasă din partea fiicei sale. Sarah Dumitrescu, apariții din ce în ce mai provocatoare

Anamaria Prodan se mândrește cu fiicele ei, Rebecca și Sarah, și are de ce! Amândouă sunt frumoase și cu cariere în ascensiune în domeniile alese.

Andreea Balan

Andreea Bălan, în costum de baie, în Dubai. Cântăreața a sărbătorit un an de relație cu Tiberiu Argint

Viața i-a oferit multe provocări de-a lungul timpului, însă Andreea Bălan a reușit să le depășească cu succes, iar acum traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!