Bucuresti | 102,8FM MOONSOUND - BELIVER (NEW PW)

Știri

Ioana Ginghina, primele imagini cu noul iubit

Ioana Ginghină, primele imagini cu iubitul ei. Cine este bărbatul care a cucerit-o după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a trecut printr-un divorț dureros, însă a reușit să depășească perioada dificilă cu zâmbetul pe buze și, mai mult de atât, acum consideră că e o femeie împlinită, întrucât iubește din nou. Mai mult de atât, în urmă cu puțin timp, ea a făcut publice imagini cu bărbatul din viața ei.

Drake, Adele, Billie Eilish. Profimedia/Getty Images

Șase cele mai așteptate albume ale verii 2021

Pentru cei mai mulți dintre iubitorii de muzică, 2020 a fost de departe unul dintre cei mai ciudați ani. Concertele au lipsit în urma interdicțiilor impuse de pandemie, iar foarte mulți artiști și-au întârziat lansările de albume.

carmenbrumamain

Carmen Bruma, irezistibilă la 44 de ani. Vedeta a făcut furori într-un costum de baie decupat

Carmen Bruma este cunoscută pentru stilul de viață sănătos și silueta de invidiat, pe care a reușit s-o mențină de-a lungul anilor.

anamariamain

Ce declarație de dragoste i-a făcut Anamaria Prodran lui Reghecampf. Cei doi sărbătoresc 15 ani de relație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de 15 ani, iar zilele trecute cei doi și-au reînnoit jurămintele de iubire la 13 ani de la nuntă, alături de familie și prietenii apropiați.

kellz

Kelly Osbourne vorbește despre dependența de droguri, care a început la 13 ani: "Se simțea de parcă viața mi-a dat o îmbrățișare"

Kelly Osbourne vorbește deschis despre dependența de droguri și procesul de recuperare, iar de curând a recunoscut că problemele cu substanțele și alcoolul au început din adolescență.

alina-puscau (4)

În câteva luni împlinește 40 de ani, dar Alina Pușcău arată demențial. A făcut furori cu ținuta decupată la un eveniment în Miami

A fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase românce, dar pe lângă frumusețe, Alina Pușcău are și o carieră de invidiat. Trăiește cea mai mare parte a timpului în America și, la aproape 40 de ani, pe care îi va împlini în noiembrie, bruneta arată superb.

Katy Perry, într-un concert în California, SUA

Katy Perry, irezistibilă într-o rochie albă, cu o crăpătură adâncă. Ce a dezvăluit artista despre relația cu Orlando Bloom

Au trecut doar nouă luni de zile de când Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară, însă celebra cântăreață și-a recuperat silueta perfectă, iar dovadă este ultima imagine făcută publică pe rețelele sociale.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!