Bucuresti | 102,8FM ALLY BROOKE - LIPS DONT LIE

Știri

narcisa-suciu-1997

Cum arată Narcisa Suciu la 11 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară: "Nu-mi vine să cred că sunt aici"

Au trecut 11 ani de când Narcisa Suciu, una dintre cele mai calde și recognoscibile voci din România, și-a urmat inima și a plecat în Finlanda alături de fiica sa, pentru a fi împreună cu Veikko Miettinen, bărbatul care i-a și devenit soț. Recent, artista s-a întors în țară.

loredana groza

Loredana Groza, în cea mai mulată ținută, la plimbare pe trotinetă. Nu toți fanii au apreciat-o: "Aceste ipostaze nu ți se potrivesc"

Urmărită de peste 570.000 de admiratori pe Instagram și 1,2 milioane pe Facebook, Loredana Groza încearcă să nu îi dezamăgească niciodată. Artista de 50 de ani este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde publică cele mai incitante imagini

Billboard Music 2021

Nu-și pot lua ochii unul de la altul. Nick Jonas și Priyanka Chopra mai îndrăgostiți ca niciodată la Premiile Billboard Music 2021

Premiile Billboard Music 2021 au avut loc wekeend-ul acesta, iar Nick Jonas și Priyanka Chopra au fost două dintre vedetele prezente la eveniment, care nu au putut trece neobservate.

Pink, moment acrobatic emoționant alături de fiica sa, Willow. Cele două au urcat împreună pe scena de la Premiile Billboard Music 2021

Pink a făcut senzație la premiile Billboard Music 2021 cu un moment acrobatic impresionant, alături de fiica sa, Willow Sage, în vârstă de nouă ani.

*EXCLUSIVE* Justin and Hailey Bieber leave after a bite at Pace Italian restaurant in LA

Justin Bieber, schimbare radicală de look după ce a fost acuzat de însușire culturală

Justin Bieber are un nou look, la câteva săptămâni după ce a fost acuzat de însușire culturală din cauza controversatelor dreaduri. 

Anna Lesko

Anna Lesko, într-o rochie din dantelă, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii, în extaz: ”Ești de o feminitate zdrobitoare!”

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Anna Lesko reușește să-și impresioneze fanii întotdeauna, întrucât știe cum să-și pună în valoare trupul perfect.

loredana-groza

Loredana Groza, priviri și mișcări languroase în fața camerei! Solista îmbracă cele mai curajoase ținute

În luna iunie împlinește 51 de ani, dar Loredana Groza este dovada vie că vârsta nu contează dacă vrei să arăți perfect și să te simți bine. De ceva timp, "diva inamorata" lucrează intens la cea mai bună versiune a ei, iar imaginile recente nu fac decât să confirme asta.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!