Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Știri

rina si matteo

RINA feat. Matteo - Noptile | Official Music Video

RINA, noua artista din echipa Famous Production, se lanseaza cu piesa 'Noptile', featuring Matteo. Timbrul cald al Rinei da culoare piesei si ne aduce noptile de vara inapoi.

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu - Obsesie (ULive Session)

Una dintre cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu continua ULive Session cu "Obsesie", piesa compusa de catre artist in propriul studio, LiTE Music si produsa in studioul HaHaHa Production.

digi

Digi Mobil și Samsung anunță lansarea, din 20 octombrie 2017, a primului terminal compatibil cu noul serviciu Voce 4G (VoLTE)

Digi Mobil si Samsung au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incat primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G va putea fi actualizat incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

corina

Corina a lansat primul site ce colecţionează dorinţe

Inspirat de noua lansare a artistei, TotCeŢi-AiDorit este un portal ce-si propune sa adune de la visurile cotidiene ale oamenilor până la dorinţele grandioase de a schimba lumea, toate într-un singur loc.

shakira-a-dansat-in-mijlocul-strazii-in-barcelona-video 1

VIRAL! MESAJUL unui moldovean pentru Shakira după ce a aflat că se desparte de Pique

Dacă ai stat pe Facebook weekendul acesta, n-are cum să-ți fi scăpat mesajul de mai jos, iar în cazul în care totuși l-ai ratat, te "updatăm" noi.

anda adam

Anda Adam feat. What's UP - Marul lui Adam (Official Video)

Featuring-ul momentului: Toamna se culeg merele. Anda Adam si What's UP au gasit "Marul lui Adam" si ne prezinta fructul lor muzical.

tove lo

VIDEOCLIP NOU: Tove Lo - Disco Tits

Tove Lo lanseaza videoclipul celui mai recent single – "Disco Tits", iar noi nu putem decât să vă spunem că e destul de...foarte hot!

Ultimele știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!