Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Știri

sam-smith-oscar

El este noul iubit al lui Sam Smith. Cum au fost surprinşi în New York

Sam Smith are un nou iubit. Este vorba de un actor. Cei doi au fost surprinşi făcând schimb de gesturi tandre în New York.

21985066_1648214258585165_5968110022775799808_n

HOT! Soția lui Beckham a incins imaginația privitorilor cu rochia asta roșie (FOTO)

Victoria Beckham este un nume de referință atunci când vorbim de stabilirea trendurilor în modă, mai ales că nu de puține ori, hainele purtate de ea au ajuns să reprezinte un obiectiv în garderoba a zeci, poate chiar sute de mii de femei.

sore

VIDEOCLIP NOU: Sore - Ultima lacrimă

Sore lansează "Ultima lacrimă", o piesă manifest, prima dintr-o serie dedicată femeilor în care mesajul artistei vorbește despre curaj, asumare și ambiție. Pentru că ne-a obișnuit să fie #different, Sore își dorește mai mult, asa că și-a propus să abordeze cu maturitate un subiect important: încrederea in sine.

22158827_1409204755862626_1873267904753958912_n

PRIMELE IMAGINI din noul clip al Deliei! Artista arată DEMENȚIAL în "Verde Împărat"

Deși s-a auzit pentru prima dată în luna martie, melodia "Verde împărat" a Deliei nu a avut parte și de videoclip. Asta până acum, pentru că Delia s-a pus pe treabă și prin urmare, pe filmări.

dicaprio-kate-winslet

Kate Winslet a vorbit despre relaţia cu DiCaprio! Ce a făcut în dormitorul Emmei Thompson

La 20 de ani de la lansarea filmului Titanic, Kate Winslet a vorbit despre relaţia pe care o are cu Leonardo DiCaprio, partenerul din acea producţie de succes. Mai mult, Kate a povestit ce s-a au făcut în dormitorul Emmei Thompson.

andra

Rochia metalică mulată purtată de Andra la MMA a atras toate privirile (FOTO)

Printre numeroșii artiști prezenți, marți seara, la Media Music Awards, s-a numărat și îndrăgita Andra, care, pe lângă faptul că a plecat acasă cu nu mai puțin de 3 premii, a reușit să-i vrăjească pe toți cei prezenți cu silueta sa demențială, conturată de o rochie fabuloasă!

andra mma2017

Media Music Awards 2017: Andra, Jo şi Irina Rimes, marii câştigători

Crema artiştilor din România a fost la Media Music Awards, la care ProFM a fost partener. În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube.

Ultimele știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!