Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER CHAPPELL ROAN - GOOD LUCK, BABE! (NEW PW)

Știri

jlo_abdomen

Adevărul despre abdomenul lui J.Lo. Cum arată fără Photoshop sau editări

Paparazzii au surprins-o în urmă cu puțin timp pe J.Lo într-o zi normală a vieții ei. Îmbrăcată într-un top cu vedere la abdomen, artista le-a oferit material prețios angajaților publicațiilor mondene.

colaj-staruri-roz

Cel mai nou trend în materie de culoare a părului! Majoritatea vedetelor l-au adoptat

Am văzut-o pe Delia la filmările pentru "Verde Împărat", unde părul este vopsit tip "Curcubeu". Totuşi, noul trend în materie de culoare a părului este altul. Katy Perry, Rita Ora, Zayn Malik sunt doar câteva dintre starurile care au adoptat noul stil.

selena-gomez-raisa-francia

Cine este Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez

Artista a decis să facă publice motivele absenței sale din ultima perioadă, iar fanii au fost șocați să afle că Selena Gomez a trecut printr-o operație de transplant renal. Donatoarea a fost Francia Raisa.

paris_jackson

Fiica lui Michael Jackson, apariție curajoasă la un eveniment monden. Cum a fost fotografiată

Paris a atras toate blițurile camerelor foto la un eveniment monden din Los Angeles. Fiica de 19 ani a lui Michael Jackson a optat pentru sandale și o rochie de tip togă pe care a accesorizat-o cu o mulțime de mărgele colorate și și-a asigurat astfel apariția în revistele mondene.

hugh-hefner-justin-timberlake

Fotografii memorabile cu artişti la petrecerile Playboy

După dispariţia fondatorului Playboy, se spune că dacă nu ai fost la o petrecere cu faimoşii "iepuraşi" ai cam trăit degeaba. Nu toţi au avut şansa asta.

pdiddy-lover

Apariție rară a lui P.Diddy cu iubita lui superbă. Cum arată femeia care l-a cucerit

Rapperul P. Diddy se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite din showbizul american. Bruneta sexy care l-a cucerit are un look special datorită originilor sale "exotice".

Instagram-Stories

Schimbări majore pentru cei care folosesc Instagram Stories

De acum veți putea să-ţi sondezi toți prietenii pe social media, mulțumită tuturor celei mai noi caracteristici interactive din Instagram.

Ultimele știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!