Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

lora-stage-academy-header

Lora a deschis Stage Academy pentru noul sezon!

Lora și colaboratorii ei au marcat deschiderea de an școlar la Stage Academy by Lora. Părinți, copii, profesori, producători muzicali, cântăreți și alți invitați din showbiz s-au adunat la școala din Pipera să pună la cale noi proiecte.

antonia

Reacția fanilor la o poză sexy cu Antonia. Ce au comentat când au văzut-o cu acest decolteu îndrăzneț

Antonia a făcut furori pe rețelele de socializare. După ce a postat o poză care îi lasă la vedere decolteul amplu, fanii au asaltat-o cu reacții.

digi

RCS & RDS contestă abordarea ANCOM care ignoră interesele milioanelor de utilizatori ai serviciilor de telefonie din România de a beneficia de tarife mai mici

ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) acționează contrar intereselor a milioane de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobilă și fixă din România.

star wars

TRAILERUL pentru "Star Wars: The Last Jedi" abia ce a apărut, iar fanii sunt maxim de încântați

Fără prea multe surle și trâmbițe, producătorii filmului au lansat din senin primul trailer de la "Star Wars: The Last Jedi", iar fanii seriei au fost incredibil de încântați, căci trailer-ul are numai laude.

johnny-depp-petrecere-lady-gaga-header

Johnny Depp, TRANSFORMARE ȘOCANTĂ pentru cel mai nou clip al lui Marilyn Manson (VIDEO)

Nu zicem că Marilyn Manson ar avea neapărat toate...țiglele pe casă, însă ultimul videoclip lansat de artist a șocat bine de tot deja lumea muzicii și abia ce a fost lansat. Ca să nu mai vorbim de apariția lui Johnny Depp, care ne-a lăsat puțin cu gura căscată.

fifty-shades-of-grey-hardcover_510x329

Un nou volum din seria "Fifty Shades" apare la sfârșitul lunii noiembrie

Deși filmul a primit atât recenzii bune cât și foarte multe negative, cărțile scrise de E.L. James au creat isterie încă de la lansarea pe piață, așa că autoarea a decis să continue povestea.

jason-statham-jackie-chan

Un celebru actor a aflat că fiica este lesbiană de pe Instagram

Este unul dintre cei mai celebri actori din filmele de acţiune, dar a rămas surprins când a aflat de pe Instagram că fiica sa este lesbiană.

Ultimele știri

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!