Bucuresti | 102,8FM STEFANIA - MA BEBE (NEW PW)

Știri

Mutu alături de celebrul bucătar Salt Bea

Povestea lui Salt Bea, celebrul bucătar care gătește pe bani grei pentru vedete

Stilul său inconfundabil de gătit l-a transformat într-o celebritate la nivel mondial. Este de ajuns să vezi clipurile în care Salt Bae gătește pentru a realiza că a dus preparatele sale la rang de artă.

kathrin-mayorga-ronaldo-header

A fost publicat actul prin care Ronaldo recunoaște violul asupra lui Kathryn Mayorga

Publicația germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care CR7 recunoştea, practic, faptele comise în 2009.

Beyond - Three Voices For Peace

Dramele Tinei Turner: diagnostic crunt primit din partea medicilor, după ce a suferit un atac cerebral

Tina Turner dezvăluie în autobiografia „My Love Story”, care urmează să fie lansată pe 15 octombrie, că a fost diagnosticată cu cancer, iar pentru că a renunţat la tratamentul tradiţional în favoarea unuia homeopatic, starea ei s-a înrăutăţit, fiind nevoită să facă un transplant de rinichi, pe care i l-a oferit soţul ei.

andre-dobrin-instagram

Un model din România apare într-o reclamă cu Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber

Un tânăr model din Bistrița este protagonistul unui reclame la noul parful lansat de Carolina Herrera. La doar 18 ani, Andrei Dobrin a fost distribuit în acest clip unde mai apar două celebrități. Este vorba de Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber și Lily Aldridge, modelul care prezintă colecțiile Victoria's Secret.

KKW Beauty Pop-Up Shop

Kim Kardashian a postat o imagine sexy, dar a primit numeroase critici pentru ținuta sa sumară

Kim Kardashian a stârnit o serie de controverse cu o postare pe Instagram. Vedeta reality-show-ului "Keep Up with the Kardashians" s-a pozat sexy, dar de această fotografiile au fost îndelung criticate.

poza main

PROFM HIT GIFT: Prinde hitul si castiga giftul!

Muzica pe care o asculți, o votezi și o transformi in HIT te surprinde cu un GIFT. PROFM HIT GIFT, un concurs super fun, în care piesele pe care le asculți zilnic îți pot aduce super gadget-uri, în fiecare zi, de luni până vineri, la PROFM.

2018 Billboard Music Awards - Celebrity Arrivals

Până și Luis Fonsi s-a săturat de "Despacito". A spus de ce nu ascultă melodia care l-a făcut celebru

Luis Fonsi, devenit celebru după lansarea megahitului "Despacito", a spus că nu mai suportă să audă melodia. Nu pentru că a fost difuzată până la refuz, ci pur și simplu nu-și ascultă piesele.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!