Bucuresti | 102,8FM GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

noaptea-tarziu-parodie-chirie

Parodie nouă de la Noaptea Târziu: "Mă mut la București" | VIDEO

Pe 1 octombrie studenții au început noul an școlar. O zi potrivită pentru o parodie despre ce înseamnă viața de student în cămin, Asta dacă prinde cazare acolo, altfel, viața în chirie nu este o mare șmecherie dacă nu ai bani.

zayn-trabuc-instagram

Relația lui Zayn cu Gigi Hadid este în pericol! Modelul a aflat de aventura lui Zayn cu o maseuză

Relația dintre Zayn și Gigi Hadid se clatină serios după ce s-a aflat că artistul a avut o aventură cu o maseuză în vîrstă de 41 de ani. Episodul a avut loc chiar în zilele când Zayn și Gigi Hadid se pregăteau să facă anunțul privind despărțirea lor.

nelly-furtado-silueta

Nelly Furtado este de nerecunoscut! A pus pe ea multe kilograme din cauza unei căderi nervoase

În ultimii ani, Nelly Furtado a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Ea s-a concentrat pe rezolvarea problemelor personale și mai puțin pe cariera muzicală.

Exclusive: Georgina Rodriguez leaving gym

Prima reacție a Georginei Rodriguez după acuzațiile de viol care i se aduc lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este implicat într-un scandal, după ce Kathryn Mayorga l-a acuzat că a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în 2009.

freddie-mercury-mary-austin-marea iubire

O iubire imposibilă! Înainte de a recunoaște că e homosexual, Freddie Mercury a iubit la nebunie o femeie

Pe 24 octombrie a avut loc premiera unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Este vorba de "Bohemian Rhapsody" care prezintă o perioadă din istoria trupei Queen.

Daily Instagram Posts

Cea mai sexy apariție a lui Kylie Jenner la opt luni după ce a născut

Sora mai mică a lui Kim Karadshian şi-a revenit rapid după ce a născut la începutul lunii februarie. Kylie Jenner a ajuns la silueta de dinainte de naștere și își permite să poarte din nou rochii mulate.

naguale-batut-header

Imagini terifiante cu Naguale după o bătaie încasată pe stradă. Prima declarație a artistului

Ovidiu Baciu, alias Naguale, a postat o fotografie în care apare desfigurat după o altercație. Inițial, s-a crezut că este un machiaj pentru un nou clip sau alt proiect, dar artistul a spus că totul este pe bune. "Din pacate nu e ficțiune… și nici accident" a scris Ovidiu în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!