Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MISHA MILLER - MAMMA MIA (NEW PW)

Știri

Daily Front Row's Fashion Media Awards

Hailey Bieber, adevărul despre operațiile estetice. Modelul reacționează după ce au fost analizate imagini cu ea în adolescență

Hailey Bieber vorbeste despre speculațiile legate de faptul că și-a fi făcut mai multe operații estetice: Fața mea nu a fost niciodată atinsă de bisturiu, spune soția lui Justin Bieber.

NOSFE RALUKA

NOSFE si Raluka lanseaza "File de poveste" | OFFICIAL VIDEO

NOSFE si Raluka reinterpreateaza povestile de dragoste din basmele copilariei prin piesa “File de poveste”. Fiecare poveste de dragoste tinde sa depaseasca granitele realului, iar cei doi artisti surprind perfect trecerea in imaginar prin aceasta colaborare muzicala.

Campionii Digi Sport: Darren Cahill, interviu în EXCLUSIVITATE

45th Annual Academy of Country Music Awards - Show

Cher, la 74 de ani. Cum arată astăzi artista care și-a surprins mereu fanii cu extravaganța sa

Cher, pe numele său real Cherilyn Sarkisian LaPiere, a împlinit 74 de ani în 20 mai 2020.

Megan Fox

Mai seducătoare ca oricând. Cum s-a lăsat filmată Megan Fox în clipul lui Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly apar împreună în cel mai nou videclip al artistului american. Lansarea vine la câteva zile după ce soțul actriței, Brian Austin Green, a confirmat că el și Megan s-au despărțit după 10 ani de căsnicie.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Detaliul care a stârnit un val de reacții pe Instagram. Ce se vede în selfie-ul postat de Jennifer Lopez

Fanii cu ochi de vultur nu puteau rata un asemenea detaliu într-una dintre imaginile postate de Jennifer Lopez pe Instagram.

3. Ed Sheeran - Câștiguri totale: 110 milioane dolari

Ed Sheeran deține un impresionant imperiu imobiliar. Cât valorează casele celui mai bogat artist sub 30 de ani din Marea Britanie

Ed Sheeran deține un impresionant imperiu imobiliar, estimat la 57 de milioane de lire sterline. Toate achizițiile au fost plătite cu banii săi, potrivit unor noi raporte. Artistul nu a apelat la niciun împrumut bancar.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!