Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (NEW PW)

Cum a pornit rivalitatea dintre Diddy și 50 Cent. O piesă dură în 2006, acum un documentar despre acuzațiile aduse lui Sean Combs

50 cent si diddy
50 Cent și Diddy / Foto: Profimedia

50 Cent și Sean "Diddy" Combs nu se agreează deloc. Conflictul lor în mai multe episoade a plecat cu ani buni în urmă și a fost alimentat de piesa "The Bomb", în care 50 Cent îl acuza pe Diddy de implicare în asasinarea din 1997 a lui Biggie, colegul lor de breaslă.

De atunci, cei doi au făcut constant schimb de replici acide, iar tensiunea a crescut când au fost aleși de branduri rivale de vodcă să le facă reclamă. Conflictul a atins apogeul în 2024, după ce casele lui Combs au fost percheziționate de autorități, în urma valului de procese care îl acuzau pe rapper de abuz sexual și trafic de persoane. 50 Cent a comentat ulterior, afirmând că bănuia că Diddy ar fi avut un comportament suspect și că ilegalitățile nu lipseau în ceea ce-l priveșțe.

După arestarea lui Diddy, 50 Cent a anunțat că documentarul său despre cazul de abuz din partea lui Combs era deja în lucru, scrie People. "Aceasta este o poveste cu un impact uman semnificativ. Este o poveste complexă, ce se întinde pe decenii, nu e doar despre titlurile și clipurile văzute până acum", declara 50, pe numele lui real Curtis Jackson.

Citește și: „Zidul tăcerii a fost spart” P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, multe dintre ele minore la momentul faptelor

50 Cent și Diddy s-au cunoscut la începuturile lor în industria muzicală

50 cent si diddy (2)

50 Cent și Diddy / Foto: Getty Images

Cei doi rapperi nu se cunoscut de ieri, de azi, ci din anii '90, când ambii intrau în lumea hip-hop. Petreceau timp în preajma acelorași persoane din industrie, care i-au și încurajat să lucreze împreună. 50 a scris o parte din hitul din 2001 al lui P. Diddy, "Let's Get It". Iubita lui Sean Combs de la acea vreme, celebra Jennifer Lopez, l-a încurajat de asemenea să lucreze cu 50 Cent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi rapperi au legat atunci o relație de muncă, mai degrabă decât de prietenie. "N-ar fi existat niciun fel de dezamăgire dacă am fi încetat să mai vorbim. Nu mergeam la petreceri cu el și nu petreceam timp împreună", spunea autorul hitului "In Da Club". Acesta a explicat că-l vedea pe colegul de breaslă mai degrabă ca fiind un om de afaceri care uneori își asuma meritul pentru piese pe care nu le producea el. "A profitat de afacere și de oamenii creativi din ea. Eu mă încadrez în categoria creativilor, așa că pur și simplu nu am avut înclinația de a petrece timp cu el".

Citește și: Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi

Piesa "The Bomb" a declanșat conflictul fățiș

În 2006, 50 Cent a lansat piesa "The Bomb", în care-l ataca pe Combs, sugerând că acesta ar fi avut legătură cu asasinarea rapperului Biggie.

"Cine l-a împușcat pe Biggie Smalls? Nu-i prindem / O să ne omoare pe toți... Omule, Puffy știe cine l-a lovit", spune el în versurile piesei. Diddy a negat în mod repetat acuzațiile, precum și pe cele care susțin că ar fi avut legături cu moartea lui Tupac, din 1996.

Lucrurile nu s-au oprit aici. La un moment dat, Curtis a declarat că o conversație pe care o avusese cu Sean Combs cu ani înainte l-a făcut să se simtă incomod. Diddy i-a spus atunci că vrea să-l ducă la cumpărături. Și-a amintit de incident într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, spunând că acel episod l-a făcut să-și schimbe părerea despre colegul lui.

"M-a întrebat dacă vreau să mă ducă la cumpărături. Am simțit că e cea mai mare prostie din lume pentru că asta ar putea fi ceva ce un bărbat i-ar spune unei femei. Și am zic să nu mă complic cu această energie ciudată sau cu prostiile astea având în vedere cum se comporta. Nici acel moment nu m-am mai simțit confortabil în prezența lui", a declarat 50 Cent.

În ciuda celor spuse de 50 Cent împotriva lui, în 2018 Diddy a negat orice fel de animozități. Mai mult, la emisiunea radio The Breakfast Club, a spus că 50 îl iubește. "Nu vedeți că mă iubește? Chiar credeți că asta e ură? Știți că mă iubește". Combs a continuat să glumească, cerându-i colegului său să-i fie prieten, astfel încât să-i împărtășească câteva sfaturi pentru a-și spori averea. "Noi am putea fi prieteni, dar el nu vrea. Vreau să fiu prietenul lui ca să-l pot învăța tot ce știu, astfel încât să câștige mai mulți bani, având în vedere că eu sunt numărul 1 la asta. Yo, 50, te rog să fii prietenul meu. 50, îmi frângi inima. Curtis, te rog, fii prietenul meu".

50 Cent face un documentar despre acuzațiile aduse lui Diddy

În urma arestării lui Diddy, din septembrie 2024, 50 Cent a declarat pentru People că merge înainte cu documentarul despre "dosarul Diddy". Acesta a spus că e important să aducă la lumină poveștile celor care au fost afectați de Combs. 

„Rămânem dedicați în a oferi o voce celor fără voce și a prezenta perspective autentice și nuanțate. Deși acuzațiile sunt îngrijorătoare, îndemnăm pe toată lumea să-și amintească că povestea lui Sean Combs nu reprezintă întreaga poveste a hip-hop-ului și a culturii sale. Ne propunem să ne asigurăm că acțiunile individuale nu eclipsează contribuțiile mai ample ale culturii", se arată într-un comunicat de presă citat de Variety.

Galerie foto

 

 

 

 

 

Top citite
01 Sean Combs Arrested in NYC by Homeland Security **FILE PHOTOS**
„Zidul tăcerii a fost spart” P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, multe dintre ele minore la momentul faptelor
02 bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului
03 Diddy copii
Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi
04 Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC
P. Diddy, arestat la New York. Rapperul american este acuzat de agresiuni sexuale
05 *STOCK IMAGES* US rapper Sean Combs has been accused of rape and abuse in a lawsuit filed by his ex, the singer Cassie. *PICTURES TAKEN ON THE 16/05/17*
Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Sean „Diddy” Combs o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cassie si sean combs diddy (1)
Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Sean "Diddy" Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a publicat o înregistrare video cu agresiunea. Acesta și-a cerut scuze într-o înregistrare video și a spus că îi pare "cu adevărat rău" şi că acţiunile sale au fost "impardonabile", relatează AP.

50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Fosta iubita a lui 50 Cent, Daphne Joy, l-a acuzat pe celebrul rapper de viol, abuz fizic și neglijență față de fiul lor, Sire, în vârstă de 11 ani. Ea a postat declarația joi pe platforma sa de Instagram, însă rapperul a negat vehement toate acuzațiile într-o declarație obținută de Daily Mail. 

dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om.
Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

FILM NOW Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colectia lui impresionanta de recuzita din filmele pe care le-a facut, inclusiv "Avatar" si "Titanic". Despre acesta din urma, barbatul a oferit un detaliu incredibil.

DIGI WORLD Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

DIGI ANIMAL WORLD Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Revenirea lui Ianis Hagi după 414 zile s-a terminat cu un dezastru!" Scoțienii n-au stat pe gânduri
DIGI FM Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
UTV Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”
Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”