Bucuresti | 102,8FM CONNECT-R - SHHH (NA-NO RETROVISION RMX)

P. Diddy, arestat la New York. Rapperul american este acuzat de agresiuni sexuale

Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC
Sean "Diddy" Combs, înainte de a fi arestat. Profimedia

Sean "Diddy" Combs a fost arestat luni seară de Poliţia din Manhattan, a anunţat justiţia federală din Statele Unite, după depunerea mai multor plângeri împotriva artistului, în special pentru agresiune sexuală.

"Mai devreme în cursul serii de luni, agenţii federali l-au arestat pe Sean Combs, pe baza unei acuzaţii" a procurorului federal din Manhattan, a declarat procurorul Damian Williams, precizând că mai multe detalii urmează să fie dezvăluite marţi dimineaţă.

Avocatul rapperului american, Marc Agnifilo, a explicat într-un comunicat că acesta se afla "voluntar" în oraş, unde s-a şi mutat cu ceva timp în urmă.

El s-a declarat "dezamăgit de decizia procurorului SUA de a continua ceea ce noi considerăm a fi o urmărire penală nedreaptă împotriva domnului Combs", transmite Agerpres care citează AFP. 

Celebrul rapper, originar din New York, "cooperează cu anchetatorii" şi "este nerăbdător să poată să îşi spele numele la tribunal", au afirmat consilierii săi.

Înainte de a fi arestat, P Diddy și-a petrecut timpul cu fiul său.

 

Galerie foto

P. Diddy, descris drept un prădător sexual violent

P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, un artist care a adoptat mai multe nume de scenă şi a avut performanţe notabile în muzică şi în afaceri, este descris de victimele sale prezumtive ca un prădător sexual violent, care folosea alcool şi droguri pentru a le supune dorinţelor sale.

Rapperul este vizat din luna iulie şi de o plângere depusă de o fostă actriţă care a jucat în filme pentru adulţi, Adria English. Ea l-a acuzat pe Sean Combs că a folosit-o ca pe "un pion sexual pentru plăcerea şi în beneficiul financiar al altor persoane" în timpul unor petreceri organizate în Hamptons, în statul New York, şi în Florida, între anii 2004 şi 2009.

În total, nouă plângeri au fost depuse împotriva artistului începând din noiembrie 2023.

"De neiertat"

În una dintre plângeri, depusă în noiembrie anul trecut, fosta lui parteneră de viaţă "Cassie" Ventura l-a acuzat că a avut "un comportament violent" şi "deviant" timp de un deceniu.

Într-o înregistrare video publicată în mai 2024 şi care data din 2016, P. Diddy a putut fi văzut în timp ce şi-a agresat fosta parteneră.

Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Sean „Diddy” Combs o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele

cassie si diddy sean combs

Cassie și Diddy, în 2017 / Foto: Profimedia

Înregistrarea îl arată pe rapper, purtând doar un prosop în jurul taliei, ajungând-o din urmă într-un coridor al hotelului, apucând-o cu brutalitate şi aruncând-o violent la pământ, înainte de a o lovi cu piciorul de mai multe ori.

"Comportamentul meu din acea înregistrare este de neiertat", a declarat miliardarul într-un videoclip distribuit pe contul său de Instagram.

Cazul a fost soluţionat "pe cale amiabilă" în temeiul unui acord confidenţial.

Sean Combs a făcut obiectul unor acuzaţii de violenţă încă din anii 1990, deşi nicio condamnare majoră nu a fost pronunţată vreodată împotriva sa.

Afacerile lui Diddy

Sub numele de scenă Puff Daddy, P. Diddy, Diddy şi altele, el s-a impus ca o personalitate de prim rang a stilului hip-hop de pe coasta de est americană, atât ca interpret, cât şi în calitate de producător muzical.

A înfiinţat casa de discuri Bad Boy Records în 1993, care a prefaţat ascensiunea sa pe culmile industriei muzicale. A produs discuri ale unor artişti precum Notorious B.I.G., decedat în 1997, şi Mary J. Blige. Materialul său discografic "No Way Out" a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap în 1997.

Artistul, care a încercat să îşi repare reputaţia în ultimii ani folosind încă un pseudonim, Brother Love, a acumulat o avere substanţială în cele peste trei decenii petrecute în industria muzicală, optând pentru o imagine excesivă, marcată de accesorii strălucitoare, diamante, iahturi şi costume de designer.

Lansându-se şi în industria băuturilor alcoolice, şi-a diversificat portofoliul, cultivând imaginea unui magnat din lumea afacerilor şi a unui "rege al cluburilor de noapte", la scurt timp după ce debutase în organizarea de evenimente.

Un meci de baschet organizat în scopuri caritabile, cu multe vedete la New York, de a cărui promovare s-a ocupat el însuşi, s-a transformat într-o dramă în 1991, cu nouă morţi în urma unei busculade.

Evenimentul, organizat la City College din new York, a primit câteva mii de spectatori peste capacitatea sălii. Acuzat că a neglijat atribuţiile care ţineau de siguranţa publicului, Sean Combs s-a confruntat apoi cu o serie de procese.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului
02 Diddy copii
Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi
03 *STOCK IMAGES* US rapper Sean Combs has been accused of rape and abuse in a lawsuit filed by his ex, the singer Cassie. *PICTURES TAKEN ON THE 16/05/17*
Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Sean „Diddy” Combs o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie
Sean 'Diddy' Combs, acuzat de agresiune sexuală de un producător muzical. Prima reacție a avocaților rapperului
05 diddy
Diddy, a patra plângere de viol, în decurs de trei săptămâni. Acuzat alături de alți doi bărbați că au agresat sexual o minoră
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2022 Billboard Music Awards - Show
Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol într-un nou proces, la câteva zile după ce a ajuns la o înțelegere cu Cassie Ventura

Sean „Diddy” Combs a fost dat în judecată de o femeie care afirmă că rapperul a drogat-o şi a agresat-o sexual, în 1991, relatează BBC. Vedeta americană a ajuns recent la o înţelegere într-un alt dosar de agresiune sexuală deschis de fosta sa iubită, cântăreaţa R&B Casandra "Cassie" Ventura.

**FILE PHOTO** Sean Combs Accused by Ex-Girlfriend, Cassie, of Rape and Abuse. NEW YORK, NY - MAY 06: Cassie Ventura and
Sean 'Diddy' Combs, acuzat de viol şi abuz fizic grav de către fosta iubită Cassie. Prima reacție a reprezentanților artistului

Sean Combs, un simbol al hip-hop-ului şi fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, a fost acuzat de viol şi abuz într-un proces intentat de cântăreaţa Cassie, care susţine că artistul s-a folosit de puternica sa reţea pentru a o ţine captivă într-o relaţie cu el.

Sean "Diddy" Combs
Rapperul Diddy va primi trofeul Global Icon la MTV VMA 2023. Și Shakira va fi premiată la gală

MTV îl va recompensa pe rapperul american P. Diddy cu trofeul Global Icon la gala MTV Video Music Awards (VMA) 2023, care va avea loc pe 12 septembrie la Prudential Center din Newark, în statul New Jersey.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale
Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

FILM NOW Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood
Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

DIGI WORLD Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă
Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

DIGI ANIMAL WORLD O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi
O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
DIGI FM Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei