Bucuresti | 102,8FM THE AVENER - THE MORNING SUN (NEW PW)

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

50 Cent/ Profimedia
50 Cent/ Profimedia

Rapperul 50 Cent, pe numele lui real Curtis Jackson, și-a apărat decizia de a vorbi public de-a lungul anilor despre Sean ”Diddy” Combs, care este acuzat de abuzuri sexuale.

Interpretul piesei „Candy Shop”, în vârstă de 49 de ani, este cunoscut drept rivalul lui Diddy, iar acum a vorbit despre acuzațiile care i se aduc mogulului din industria muzicală, în vârstă de 54 de ani, care se află în spatele gratiilor.

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Astfel, într-un interviu recent, rapperul a dezvăluit de ce a ales să-l ironizeze pe Diddy de-a lungul anilor.

„Uite, pare că am făcut ceva ieșit din comun, dar nu am făcut. Este ceea ce am spus de zece ani”, a declarat el pentru People.

Acum lucrurile despre Puffy sunt din ce în ce mai prezente la știri, dar, în afară de asta, eu sunt de genul: ‘E doar perspectiva mea, pentru că m-am ținut departe de lucrurile astea tot timpul, pentru că nu sunt pe placul meu’”, a mai spus 50 Cent.

Citește și: Sean ‘Diddy’ Combs i-a transmis un mesaj fiicei sale de ziua ei. Ce i-a urat rapperul din spatele gratiilor: „Tati te iubește”

De la ce a pornit rivalitatea dintre 50 Cent și Sean „Diddy” Combs

Cei doi rapperi nu se cunoscut de ieri, de azi, ci din anii '90, când ambii intrau în lumea hip-hop. Petreceau timp în preajma acelorași persoane din industrie, care i-au și încurajat să lucreze împreună. 50 a scris o parte din hitul din 2001 al lui P. Diddy, "Let's Get It". Iubita lui Sean Combs de la acea vreme, celebra Jennifer Lopez, l-a încurajat de asemenea să lucreze cu 50 Cent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi rapperi au legat atunci o relație de muncă, mai degrabă decât de prietenie. "N-ar fi existat niciun fel de dezamăgire dacă am fi încetat să mai vorbim. Nu mergeam la petreceri cu el și nu petreceam timp împreună", spunea autorul hitului "In Da Club". Acesta a explicat că-l vedea pe colegul de breaslă mai degrabă ca fiind un om de afaceri care uneori își asuma meritul pentru piese pe care nu le producea el. "A profitat de afacere și de oamenii creativi din ea. Eu mă încadrez în categoria creativilor, așa că pur și simplu nu am avut înclinația de a petrece timp cu el".

Citește și: Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi

Piesa "The Bomb" a declanșat conflictul fățiș

În 2006, 50 Cent a lansat piesa "The Bomb", în care-l ataca pe Combs, sugerând că acesta ar fi avut legătură cu asasinarea rapperului Biggie.

"Cine l-a împușcat pe Biggie Smalls? Nu-i prindem / O să ne omoare pe toți... Omule, Puffy știe cine l-a lovit", spune el în versurile piesei. Diddy a negat în mod repetat acuzațiile, precum și pe cele care susțin că ar fi avut legături cu moartea lui Tupac, din 1996.

Lucrurile nu s-au oprit aici. La un moment dat, Curtis a declarat că o conversație pe care o avusese cu Sean Combs cu ani înainte l-a făcut să se simtă incomod. Diddy i-a spus atunci că vrea să-l ducă la cumpărături. Și-a amintit de incident într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, spunând că acel episod l-a făcut să-și schimbe părerea despre colegul lui.

"M-a întrebat dacă vreau să mă ducă la cumpărături. Am simțit că e cea mai mare prostie din lume pentru că asta ar putea fi ceva ce un bărbat i-ar spune unei femei. Și am zic să nu mă complic cu această energie ciudată sau cu prostiile astea având în vedere cum se comporta. Nici acel moment nu m-am mai simțit confortabil în prezența lui", a declarat 50 Cent.

În ciuda celor spuse de 50 Cent împotriva lui, în 2018 Diddy a negat orice fel de animozități. Mai mult, la emisiunea radio The Breakfast Club, a spus că 50 îl iubește. "Nu vedeți că mă iubește? Chiar credeți că asta e ură? Știți că mă iubește". Combs a continuat să glumească, cerându-i colegului său să-i fie prieten, astfel încât să-i împărtășească câteva sfaturi pentru a-și spori averea. "Noi am putea fi prieteni, dar el nu vrea. Vreau să fiu prietenul lui ca să-l pot învăța tot ce știu, astfel încât să câștige mai mulți bani, având în vedere că eu sunt numărul 1 la asta. Yo, 50, te rog să fii prietenul meu. 50, îmi frângi inima. Curtis, te rog, fii prietenul meu".

50 Cent face un documentar despre acuzațiile aduse lui Diddy

În urma arestării lui Diddy, din septembrie 2024, 50 Cent a declarat pentru People că merge înainte cu documentarul despre "dosarul Diddy". Acesta a spus că e important să aducă la lumină poveștile celor care au fost afectați de Combs. 

„Rămânem dedicați în a oferi o voce celor fără voce și a prezenta perspective autentice și nuanțate. Deși acuzațiile sunt îngrijorătoare, îndemnăm pe toată lumea să-și amintească că povestea lui Sean Combs nu reprezintă întreaga poveste a hip-hop-ului și a culturii sale. Ne propunem să ne asigurăm că acțiunile individuale nu eclipsează contribuțiile mai ample ale culturii", se arată într-un comunicat de presă citat de Variety.

Galerie foto

Top citite
01 Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia
Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”
02 Sean 'Diddy' Combs și fiica sa/ Foto: Instagram
Sean 'Diddy' Combs i-a transmis un mesaj fiicei sale de ziua ei. Ce i-a urat rapperul din spatele gratiilor: „Tati te iubește”
03 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie
Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el
04 Sean Diddy Combs familie
Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență
05 NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
(FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp
Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

Janice, mama lui Sean „Diddy” Combs, a sărit în apărarea fiului său, care este în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat de trafic și abuz sexual.

50 cent si diddy
Cum a pornit rivalitatea dintre Diddy și 50 Cent. O piesă dură în 2006, acum un documentar despre acuzațiile aduse lui Sean Combs

Eminem/ Profimedia
Ce înseamnă, de fapt, numele de scenă al lui Eminem. Rapperul s-a autointitulat așa în 1999, când și-a lansat primul său album

Eminem este unul dintre cele mai mari nume din lumea muzicii rap, însă nu toți fanii știu povestea din spatele numelui său de scenă. Deși a câștigat popularitate la sfârșitul anilor '90, puțini au aflat ce înseamnă, de fapt, „Eminem” și cum și-a ales rapperul această denumire iconică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor