Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie
Sean 'Diddy' Combs, în Miami. Profimedia

„Diddy” e considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii, a dezvăluit o sursă pentru revista People, care a punctat că „tuturor” din industria divertismentului le este atât de frică de el, scrie Daily Mail.

Sean „Diddy” Combs pare să își mențină influența chiar și în timp ce este încarcerat. Rapperul în vârstă de 54 de ani se află în prezent în arest, pe fondul unor acuzații federale grave, de trafic sexual, dar și al mai multor procese civile.

„Zidul tăcerii a fost spart” P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, multe dintre ele minore la momentul faptelor

Potrivit sursei citate de People, reputația lui continuă să trezească frică în rândul multora din industrie.

„E atât de puternic. Tuturor le era frică să se intersecteze cu el”, a susținut sursa. „Chiar dacă acum se află în spatele gratiilor, este încă atât de puternic. Cu toții știam asta și atunci”.

„Este incredibil de inteligent, cunoaște o mulțime de oameni și a ajutat multe persoane, așa că mulți îi sunt datori. Iar el știe asta”.

Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

Galerie foto

Informațiile vin după ce imagini cu Diddy, lăudându-se cu planurile sale de se distra fără control și de a „găsi fete”, alături de adolescentul Justin Bieber, au reapărut pe rețelele sociale după arestarea acestuia.

La mijlocul lunii septembrie 2024, rapperul american a fost pus sub acuzare pentru trei infracţiuni federale de conspiraţie la extorcare, trafic sexual şi transport în vederea practicării prostituţiei, potrivit unui rechizitoriu desigilat, citat de Reuters.

În ultimul an, cariera lui „Diddy” a fost deraiată de mai multe procese în care a fost acuzat de abuz fizic şi sexual.

Potrivit rechizitoriului de 14 pagini, Combs şi-a transformat imperiul de afaceri într-o întreprindere criminală în care, împreună cu asociaţii săi, s-a implicat în trafic sexual, muncă forţată şi alte infracţiuni.

Combs a ameninţat şi a constrâns femei să îi „îndeplinească dorinţele sexuale”, se arată în rechizitoriu.

Marc Agnifilo, avocatul lui Combs, a declarat că este dezamăgit de decizia de a fi continuată o „urmărire penală nedreaptă” a rapperului şi producătorului.

„Sean 'Diddy' Combs este un simbol al muzicii, un antreprenor care s-a realizat prin forţe proprii, un familist iubitor şi un filantrop dovedit, care şi-a petrecut ultimii 30 de ani construind un imperiu, adorându-şi copiii şi lucrând la ridicarea comunităţii de culoare”, a declarat Agnifilo. „Este o persoană imperfectă, însă nu este un criminal”, a precizat avocatul.

Combs, cunoscut şi drept P. Diddy şi Puff Daddy, a fost o personalitate a scenei hip-hop a anilor 1990 şi 2000. El a fondat casa de discuri Bad Boy Records şi este creditat pentru faptul că a contribuit la ascensiunea unor rapperi şi artişti R&B precum Mary J. Blige, Faith Evans, Notorious B.I.G. şi Usher.

Reputaţia sa a fost criticată în noiembrie anul trecut, când fosta sa iubită Casandra Ventura, o cântăreaţă R&B cunoscută sub numele de Cassie, l-a acuzat de abuz fizic în serie, sclavie sexuală şi viol în timpul relaţiei lor de zece ani. La o zi după ce l-a dat în judecată, ea a acceptat o înţelegere, cu toate că Sean "Diddy" Combs a negat acuzaţiile.

Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Sean „Diddy” Combs o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele

Combs s-a confruntat cu mai multe procese civile intentate de femei şi bărbaţi care l-au acuzat de agresiune sexuală şi conduită necorespunzătoare. Avocaţii săi s-au luptat cu aceste cazuri în instanţă.

În urmă cu şase luni, agenţii federali i-au percheziţionat locuinţele din Los Angeles şi Miami Beach, Florida.

Top citite
01 Sean Diddy Combs familie
Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență
02 NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal
03 (FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp
Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”
04 50 cent si diddy
Cum a pornit rivalitatea dintre Diddy și 50 Cent. O piesă dură în 2006, acum un documentar despre acuzațiile aduse lui Sean Combs
05 R. Kelly
Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sean Combs Arrested in NYC by Homeland Security **FILE PHOTOS**
„Zidul tăcerii a fost spart” P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, multe dintre ele minore la momentul faptelor

Rapperul P. Diddy, deja inculpat şi închis pentru trafic în vederea exploatării sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori.

bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului

Apropiații își fac griji pentru Justin Bieber care „se închide” tot mai multe în el, „afectat” de acuzațiile explozive la adresa lui Diddy, după ce cântărețul canadian în vârstă de 30 de ani a apărut pe cel mai recent album al rapperului căzut în dizgrație.

Diddy copii
Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi

Sean "Diddy" Combs e în mijlocul celor mai mari probleme pe care le-a avut vreodată. Rapperul a fost arestat și acuzat de agresiuni sexuale și trafic sexual. Acasă îl așteaptă șapte copii, dintre care patru sunt fete.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze
Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

FILM NOW Nu-l iartă nici după 20 de ani. Halle Berry, iritată de declarațiile făcute de Eric, fostul ei soț: „Nu pot să cred acea prostie!”
Nu-l iartă nici după 20 de ani. Halle Berry, iritată de declarațiile făcute de Eric, fostul ei soț: „Nu pot să cred acea prostie!”

Nu-l iartă nici după 20 de ani. Halle Berry, iritată de declarațiile făcute de Eric, fostul ei soț: „Nu pot să cred acea prostie!”

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD La 82 de ani, această femeie parcurge aproape 1000 de kilometri pe an călare pe un cal, cu un câine în geantă: „Poate fi periculos”
La 82 de ani, această femeie parcurge aproape 1000 de kilometri pe an călare pe un cal, cu un câine în geantă: „Poate fi periculos”

La 82 de ani, această femeie parcurge aproape 1000 de kilometri pe an călare pe un cal, cu un câine în geantă: „Poate fi periculos”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România
Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România
DIGI FM Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
UTV Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram