Bucuresti | 102,8FM TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Știri

Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor spaniole, în timp ce filma pentru un videoclip

Katy Perry este investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor protejate din S'Espalmador, după lansarea videoclipului pentru noul ei single „Lifetimes”, care a fost filmat în Ibiza.

Loredana Groza/ Foto: Facebook

Loredana Groza a pozat senzual într-o parcare plină de mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută provocatoare: „Nu se putea altfel”

Loredana Groza, cunoscută pentru stilul său nonconformist și aparițiile îndrăznețe, a surprins din nou publicul cu o serie de fotografii incendiare, postate pe rețelele de socializare. Artista a fost văzută într-o parcare plină de mașini de lux, reușind să atragă toate privirile într-o ținută extrem de provocatoare.

Ruby

Ruby, întruchiparea senzualității într-un top cu un decolteu imposibil de ignorat: „De unde atâta frumusețe?”

Recunoscută pentru senzualitatea de care a dat dovadă mereu, Ruby știe cum să-și impresioneze fanii, iar dovadă sunt ultimele imagini postate pe rețelele sociale.

nunta sora lidia buble

Lidia Buble, poză cu cei 6 frați și cele 4 surori, la nunta mezinei familiei. Între fratele cel mare și mireasă sunt 26 de ani

Lidia Buble a petrecut în weekend la nunta celei mai mici dintre surorile sale, Lorena. Solista vine dintr-o familie mare, cu 11 copii, iar cu această ocazie specială, s-au reunit cu toții.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”

Bianca Censori continuă să-și îngrijoreze prietenii, iar o sursă apropiată soției lui Kanye West a dezvăluit că aceștia se tem că arhitecta a început să consume alcool pentru a face față provocărilor din mariajul cu rapperul.

Rihanna și A$AP Rocky, împreună cu cei doi fii ai lor/ Profimedia

Cum arată vacanțele Rihannei de când a devenit mamă. Artista, surprinsă pe o plajă din Barbados cu ASAP Rocky și cei doi copii ai lor

Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși bucurându-se de o vacanță în familie pe o plajă din Barbados, țara natală a artistei. Cuplul, care și-a început relația în 2020, a fost văzut petrecând timp de calitate alături de cei doi copii ai lor: RZA, în vârstă de doi ani, și Riot, de doar un an.

katy perry si orlando bloom (1)

Katy Perry și Orlando Bloom, senzații tari în vacanță. Au sărit din elicopterul lui Jeff Bezos în mare, ținându-se de mână

Găzduiți pe iahtul de aproape jumătate de miliard de dolari al lui Jeff Bezos, alături de alte vedete precum Leonardo DiCaprio și iubita lui, modelul Vittoria Ceretti, Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au gustat și senzații tari în această vacanță petrecută în Europa.

Ultimele știri

Depositphotos_118539166_L

Cele mai bune parfumuri pentru El și pentru Ea în toamna anului 2024 (P)

Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook

Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Glastonbury Festival 2024 - Day Five

Avril Lavigne, la 40 de ani. Celebra artistă a fost căsătorită de două ori, iar în 2015 a dezvăluit lupta pe care a dus-o cu boala Lyma

Rock in Rio 2022 - Day 6

Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

rihanna (9)

Blonda Rihanna, poze în ipostaze provocatoare, îmbrăcată doar în lenjerie galbenă. Imaginile au primit 3,6 milioane de like-uri

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen