Bucuresti | 102,8FM PW SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Știri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Refugiul ales de Lidia Buble în timp ce se confruntă cu problemele de sănătate. Artista, senzuală în mijlocul naturii

Lidia Buble a decis să evadeze din agitația Capitalei și să își găsească liniștea în mijlocul naturii, în timp ce se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a postat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii care le arată fanilor cum și-a petrecut zilele libere într-o locație de vis, departe de aglomerația orașului.

christina aguilera

Christina Aguilera, din nou ca la 20 de ani, într-o fustă minusculă și un top lipit de piele: "Mai ai vreun loc în capsula timpului?"

În 2002, Christina Aguilera făcea furori cu perioada ei "Dirrty", iar acum, la vârsta de 43 de ani, pare că se inspiră din acea eră, combinată cu cea de început ("Genie in a Bottle") și cu cultura anime.

Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia

Cine l-a convins pe Machine Gun Kelly să renunțe la droguri. Artistul a spus tot: „Mi-a frânt inima”

Machine Gun Kelly a făcut o mărturisire emoționantă despre momentul care l-a determinat să renunțe la droguri. Artistul, al cărui nume real este Colson Baker, a dezvăluit că fiica sa, Casie, în vârstă de 15 ani, a fost cea care l-a confruntat și l-a convins să facă schimbarea radicală în viața sa.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye

Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles

Bianca Censori a renunțat la ținutele indecente, în timpul vizitei familiei sale. Mama și cele două surori ale soției lui Kanye West au sosit de câteva zile în SUA.

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra

Dua Lipa a atras toate privirile vineri seară, când a ieșit la o întâlnire romantică alături de iubitul său, actorul Callum Turner, la faimosul Chiltern Firehouse din Londra. Cântăreața de 28 de ani a uimit într-o rochie din piele maro, care i-a evidențiat silueta impecabilă.

Theo Rose/ Foto: Facebook

Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, cunoscută pentru sinceritatea sa, a împărtășit recent o amintire amuzantă din perioada adolescenței, legată de prima sa relație de iubire. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit, care încerca să o manipuleze în diverse moduri.

Anca Țurcașiu / Facebook

Anca Țurcașiu a rupt tăcerea despre povestea de iubire pe care o trăiește: „Am lângă mine un om drag!” Ea a divorțat acum patru ani

Au trecut patru ani de când Anca Țurcașiu anunța divorțul de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, iar acum, la scurt timp după ce au apărut informații că artista are o nouă relație, aceasta a făcut primele declarații.

Ultimele știri

Depositphotos_118539166_L

Cele mai bune parfumuri pentru El și pentru Ea în toamna anului 2024 (P)

Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook

Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Glastonbury Festival 2024 - Day Five

Avril Lavigne, la 40 de ani. Celebra artistă a fost căsătorită de două ori, iar în 2015 a dezvăluit lupta pe care a dus-o cu boala Lyma

Rock in Rio 2022 - Day 6

Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

rihanna (9)

Blonda Rihanna, poze în ipostaze provocatoare, îmbrăcată doar în lenjerie galbenă. Imaginile au primit 3,6 milioane de like-uri

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen