Bucuresti | 102,8FM DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Știri

Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Iuliana Beregoi, tânăra artistă în vârstă de 19 ani din Republica Moldova, a atras toate privirile în Dubai, unde și-a etalat silueta impecabilă pe un iaht de lux. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, confecționat dintr-un material strălucitor, Iuliana și-a dezvăluit abdomenul tonifiat și picioarele sculptate fără inhibiții.

sting familie

Fiul de 28 de ani al lui Sting s-a făcut polițist: "A fost visul meu de când aveam 13 ani". Ce salariu va avea

Giacomo Sumner, fiul de 28 de ani al celebrului Sting, s-a făcut polițist. Acesta a absolvit Academia din nordul Londrei și a intrat în rândurile ofițerilor de poliție.

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Sean "Diddy" Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a publicat o înregistrare video cu agresiunea. Acesta și-a cerut scuze într-o înregistrare video și a spus că îi pare "cu adevărat rău" şi că acţiunile sale au fost "impardonabile", relatează AP.

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Anghel Damian recunoaște că începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar, a fost marcat de confuzie și presiune. Actorul și regizorul a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a gestionat evenimentele din acea perioadă, cum a perceput-o pe Theo pe platourile de filmare, despre relația cu socrii și despre cum gestionează tensiunile din cuplu, având în vedere că amândoi sunt zodia Leu și au personalități puternice.

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

Celine Dion vine dintr-o familie mare, cu 14 copii, dintre care ea este cea mai mică. Cei mai mulți dintre frații și surorile ei sunt, de asemenea, muzicieni înzestrați. Cu toții s-au născut și au crescut în Quebec, Canada.

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Antonia a reușit din nou să-și surprindă fanii de pe Instagram. Artista a realizat o ședință foto spontană, doar cu telefonul mobil, iar imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri. 

Ultimele știri

Katy Perry returns to Le Crillon after Eiffel Tower performance in Paris

Katy Perry, într-o rochie roșie super scurtă și mulată. Și-a scris versurile noului single pe trena ce părea să nu se mai termine

MTV VMA Awards 2023 - Arrivals

Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”

Jennifer Lopez attends CHRISTIAN DIOR Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 Runway during Paris Haute Couture Fashion Week on June 2024 - Paris, France 24/06/2024

Jennifer Lopez, în avion la clasa economic. Imagini unice cu JLo, surprinse în timpul unui zbor Napoli-Paris

Delia / Foto: Instagram

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, artista arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

dana-marijuana-tinerete3

Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie pe caz de boală, dar face eforturi să-și crească veniturile. Din ce câștigă bani în plus

Concursuri

untold follow profm

DIGI24 și PROFM te trimit la UNTOLD 2024

sabon kv fara client

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei