Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - MAMMA MIA (NEW PW)

Știri

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Anna Lesko, taxată de un fan pentru felul în care și-a savurat cafeaua la terasă: „Facem chetă să îți iei ceva de încălțat”

Anna Lesko a fost recent ținta unui comentariu ironic din partea unui fan, după ce a postat un videoclip pe Instagram în care își savura cafeaua la o terasă. Artista originară din Republica Moldova a atras atenția nu doar prin eleganța ținutei sale, ci și printr-un detaliu neobișnuit care a stârnit reacții din partea urmăritorilor săi.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”

Kanye West a reușit să-i îngrijoreze pe prietenii Biancăi Censori încă o dată, după ce a ales să se oprească la o demonstrație de susținere a lui Donald Trump, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Lora/ Foto: Facebook

Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta

Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert susținut de artistă la Orșova a stârnit reacții virale atât din partea publicului prezent la spectacol, cât și din partea urmăritorilor de pe Instagram, acolo unde cântăreața a postat videoclipul cu momentul. 

madonna (13)

Cum arată Madonna atunci când nu apelează la filtre și editări pe rețelele sociale. Imagini surprinse de paparazzi în Italia

Madonna a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din Terracina, în Italia. Fanii artistei au fost surprinși să-i vadă chipul ei natural, foarte diferit de cel afișat pe rețelele sociale, unde vedeta americană își editează mereu pozele și apelează la numeroase filtre pentru a-și ascunde vârsta.

Israil Madrimov v Terence Crawford

Cele mai mari regrete ale lui Eminem. Ce le transmite acum fetelor sale: Nu merit onoarea de a fi tatăl vostru

Eminem regretă că a pierdut momente cheie din viața copiilor săi. Rapperul privește înapoi și prezintă  amintiri de familie dureroase, în cel mai recent videoclip, pentru single-ul „Somebody Save Me”, o colaborare muzicală cu Jelly Roll.

ana baniciu

Ana Baniciu, într-un costum de baie din două piese, la două luni de când e mamă. Are deja abdomen plat: "Tu char ai născut?"

Ana Baniciu a devenit mamă în luna iunie, dar deja arată ca și cum nu a fost vreodată însărcinată. Pozele în costum de baie, făcute pe litoralul românesc, demonstrează că solista de 31 de ani este printre puținele norocoase al căror corp și-a revenit imediat de la sine.

dana marijuana

Dana Marijuana a fost prinsă conducând sub influența substanțelor interzise. Artista, testată pozitiv la amfetamină și canabis

Cântăreața Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a fost prinsă conducând sub influența substanțelor interzise, scrie Ziua de Constanța. Artista a fost oprită în trafic de polițiștii din județul Constnața în localitatea 2 Mai.

Ultimele știri

Depositphotos_118539166_L

Cele mai bune parfumuri pentru El și pentru Ea în toamna anului 2024 (P)

Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook

Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Glastonbury Festival 2024 - Day Five

Avril Lavigne, la 40 de ani. Celebra artistă a fost căsătorită de două ori, iar în 2015 a dezvăluit lupta pe care a dus-o cu boala Lyma

Rock in Rio 2022 - Day 6

Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

rihanna (9)

Blonda Rihanna, poze în ipostaze provocatoare, îmbrăcată doar în lenjerie galbenă. Imaginile au primit 3,6 milioane de like-uri

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen