Bucuresti | 102,8FM YVES LAROCK - RISE UP

Știri

Smiley si gina pistol

Smiley, în culmea fericirii. Artistul a lansat o piesă nouă după ce a devenit tată: ”Mi-ai arătat că până la tine n-am iubit!”

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai fericite momente de când au devenit părinți, iar acum, la câteva zile după ce prezentatoarea TV a născut, artistul a lansat o piesă în care vorbește despre ceea ce trăiește acum.

CFDA Fashion Awards - Arrivals

Emily Ratajkowski a născut. Modelul, mesaj emoționant după ce a devenit mamă: ”Sly a venit pe lume în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață!”

Emily Ratajkowski, celebrul model în vârstă de 29 de ani și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au devenit părinți. Modelul a născut pe 8 martie, iar acum a făcut publică o imagine cu bebelușul ei.

Anna Lesko/ Instagram

Anna Lesko, o nouă imagine de mii de aprecieri. Cum s-a pozat celebra cântăreață la 42 de ani

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Anna Lesko a început ziua în forță și a reușit să încălzească atmosfera printre fanii ei, întrucât a făcut publică o imagine inedită.

Spice Girls

Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o! Una dintre cele mai sexy cântărețe din anii ’90, Geri de la Spice Girls, transformată radical

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, apariție îndrăzneață în halat de baie. Cum s-a fotografiat cântăreața pe canapea

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, cea mai îndrăzneață apariție de anul acesta. Cum s-a pozat celebra impresară

Anamaria Prodan se află în Statele Unite ale Americii, însă aceasta a rămas activă pe rețelele sociale și nu ezită să-și impresioneze fanii.

Lidia Buble

Lidia Buble, adevărul după ce a fost cuplată cu mai mulți bărbați. Cui aparține, de fapt, inima ei

Lidia Buble continuă să fie în centrul atenției chiar și după despărțirea de Răzvan Simion, iar acum, după ce au apărut numeroase speculații privind un potențial iubit, aceasta a declarat public cui aparține inima ei.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!