Roxen, reprezentanta României la Eurovisionul de anul acesta, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani a reușit să-și strângă o numeroasă comunitate online, în care se află și fani din străinătate, care o copleșesc cu laude la fiecare nouă piesă lansată sau poză postată pe Instagram.
Cea mai recentă imagine împărtășită de cântăreață o arată într-o ipostază îndrăzneață, doar cu o geacă de blugi purtată descheiată, ce i-a lăsat la vedere decolteul. Toate comentariile din partea fanilor au fost despre cât de frumoasă este preferata lor, o mulțime de mesaje fiind în limba engelză, semn că artista a strâns admiratori și în afara granițelor.
Citește și: Roxen, ordin de restricție pentru fostul iubit: Am fost abuzată emoțional și șantajată
"Arăți superb"; "Ești minunată"; "Când s-a împărțit frumusețea, tu te-ai dus la coadă de 10 ori", au fost doar câteva dintre comentariile puse la poza lui Roxen.
Galerie foto
Roxen suferă de boala Lyme
Roxen a mărturisit că la vârsta 14 ani a fost diagnosticată cu boala Lyme. A fost momentul care i-a schimbat viaţa, când a decis să îşi urmeze visul de a realiza ceva cu totul special şi să trăiască fiecare clipă ca şi când ar putea fi ultima.
„Mintea mea era concentrată să-mi urmaresc visul, uitând, practic, de mine”, a spus ea.
"Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine", a povestit Roxen pe rețelele sociale.
Boala Lyme, ce poate fi dezvoltată în urma muşcăturii căpuşei infectate cu Borrelia, debutează într-un interval cuprins între 3-30 zile de la contact. Se formează o zonă roşie la locul înţepăturii, care are mijlocul mai pal (eritem caracteristic). Urmează dureri de cap, de muşchi şi de oase, dar şi o oboseală accentuată.
În cazul în care nu este tratată la timp, boala poate evolua cu afectare articulară, cardiacă şi neurologică. În formă avansată, în stadiul 3, evoluţia este cronică, apărând leziuni articulare severe, cu deteriorarea articulaţiei, simptome neuro-psihice ca parestezii, amorţeli, pareze, uneori chiar paralizii, mai ales la nivelul feţei, tulburări marcate de concentrare şi memorie, oboseală cronică extrema, şi, mai rar, probleme cardiovasculare, simptome ce afectează calitatea vieţii.
Foto: Instagram