Bucuresti | 102,8FM SAM FELDT - FAR AWAY FROM HOME

Știri

Inna

Inna, adevărul din spatele imaginilor perfecte de pe rețelele sociale: ”Instagram versus viața reală!” Mihaela Rădulescu a reacționat: ”O, mamă!”

Inna este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând a decis să le arăte fanilor adevărul despre imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

monicamain

Monica Gabor, fără filtre și editări. Cum arată chipul vedetei natural: " Filtrele sunt minunate, dar..."

selena-main

Selena Gomez, mărturisiri despre coșmarul prin care a trecut: "Știam că nu puteam continua dacă nu învățam să-mi ascult corpul și mintea”

JUNIOR

Pascal Junior, pe 11 martie, la PROFM Party Mix

Andreea Banica

Andreea Bănică, cea mai extravagantă apariție. Ținuta aleasă de artistă i-a impresionat pe fani: ”Ești frumoasă!”

Andreea Bănică are 42 de ani, este mama a doi copii, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Edward Sanda, Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, apostrofată de fani după s-a pozat în ipostaze tandre cu iubitul: ”Ce rost își au astfel de poze? Intimitatea unei relații ar trebui să fie sfântă!”

Cleopatra Stratan este în centrul atenției de ceva vreme, iar acum a făcut publică o imagine pe care fanii au considerat-o mult prea îndrăzneață.

gina pistol și smiley au devenit părinți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cei doi, asaltați de mesaje din partea vedetelor: "Nu-mi vine să cred că aveți copil"

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Celebra prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară, iar la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul, vedetele i-au copleșit cu mesaje.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!