Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - SOMETHING I CANT HAVE (NEW PW)

Știri

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, electrizantă într-o rochie înflorată. Logodnica lui Edward Sanda a făcut furori pe rețelele sociale: ”Ești superbă!”

Cleopatra Stratan are 18 ani, este logodită cu Edward Sanda, artistul cu care plănuiește să se căsătorească în această vară, iar între timp, fiica lui Pavel Stratan reușește să facă furori pe rețelele sociale.

irina-nicolae-asia (2)

Irina Nicolae, exemplu de feminitate într-o rochie albă, mulată. Fosta membră a trupei ASIA duce o viață de prințesă în Budapesta

La aproape 43 de ani, pe care-i va împlini la sfârșitul lunii august, Irina Nicolae arată superb. Fosta componentă a trupei ASIA duce o viață de lux în Budapesta, acolo unde trăiește alături de soțul ei, Mariu Vizer, și de fiica lor, Scarlett Maria.

deliamain

Delia, imagini din noua vacanţă exotică. Artista a pozat senzual, în costum de baie, pe plajele din Seychelles

Una dintre activitățile preferate de Delia este cu siguranță mersul în vacantă. Avida după momente de relaxare petrecute sub razele soarelui, artista, în vârstă de 39 de ani, a părăsit încă odată plaiurile romanești pentru o vacantă exotică.

miki

Cum arată la 48 de ani Miki de la K-pital. Cântăreața s-a cununat cu alesul ei după 18 ani de relație

La 47 de ani, Mihaela Marinache, Miki de la K-pital cum o știe lumea, este aceeași femeie tonică și plină de viață de acum 20 de ani, pe când intra în toate topurile muzicale românești. Cântăreața s-a cununat civil zilele trecute cu alesul ei, Răzvan Constantinescu, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste ce durează de 18 ani.

Ruby

Ruby, în jacuzzi, într-un costum de baie imposibil de ignorat. Cântăreața și-a etalat trupul perfect

Recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, Ruby nu încetează să-și surprindă fanii. Iar acum aceasta a făcut publică o imagine inedită, în care apare îmbrăcată în costum de baie.

karmen dubai 8

Karmen, două ținute provocatoare în ziua în care a fost nașă. Toate privirile au fost la decolteul adânc

Arată mereu ca scoasă din cutie și are parte nu numai de ajutorul unor stiliști, ci și de trăsături superbe. Karmen se bucură de tinerețe și de atuurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură pentru a face furori pe oriunde merge.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea, irezistibilă într-un maiou, în deșertul din Dubai: ”Ești superbă!”

Mădălina Ghenea nu trece neobservată niciodată, iar de curând aceasta și-a impresionat din nou fanii cu o imagine inedită, în cadrul căreia și-a etalat trupul în toată splendoarea.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!