Bucuresti | 102,8FM MOHOMBI - HELLO

Știri

Celebrity Social Network Photos!

Nicole Scherzinger, siluetă impecabilă într-un costum de baie alb, în deșertul mexican

Nicole Scherzinger și-a pus în evidență silueta impecabilă într-un costum de baie alb, din două piese, în timpul unei vacanțe în deșertul mexican. Artista a publicat o serie de imagini pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de 4,9 milioane de admiratori.

iHeartRadio LIVE With Sheryl Crow

Sheryl Crow susține că managerul lui Michael Jackson, Frank DiLeo, a hărțuit-o sexual în mod repetat și i-a amenințat cariera

Sheryl Crow susține într-un interviu cu The Independent că fostul manager al lui Michael Jackson, Frank DiLeo, a hărțuit-o în mod repetat și i-a amenințat cariera pe când era „backing vocalist” în anii 80. Sheryl avea 25 de ani când s-a alăturat turneului „Bad” al superstarului pop, între 1987-1989.

Ana Baniciu / Foto: Instagram

Ana Baniciu, în cea mai mulată salopetă. A atras toate privirile la prima petrecere de la mare

A început sezonul estival, restricțiile s-au mai relaxat, așa că și vedetele dau fuga la mare și ne încântă cu poze în costume de baie. Deși Ana Baniciu a mers la o petrecere pe litoral, nu s-a îmbrăcat în costum de baie, ci l-a lăsat pentru plajă, preferând o salopetă neagră, foarte mulată.

Paula Seling

Paula Seling, imaginea perfecțiunii la 43 de ani. Artista și-a impresionat fanii: ”Ești o adevărată prințesă!”

Recunoscută pentru aparițiile elegante, Paula Seling este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste și se bucură de un succes răsunător.

loredana groza

La 51 de ani arată ca la 20. Loredana Groza a atras toate privirile când şi-a etalat abdomenul cu pătrăţele pe reţelele sociale

De când s-a reinventat total, schimbându-și stilul vestimentar și cel muzical, Loredana nu încetează să uimească. Deși este de multe ori criticată din cauza aparițiilor care stârnesc controverse printre fani, trebuie să recunoaștem că la 51 de ani, artista arată senzațional, orice ar spune gurile rele.

Inna, imagine fierbinte din bucătărie

Inna, apariție de 100.000 de like-uri. Artista arată senzational în costum de baie

Când vine vorba de aparițiile publice, Inna impresionează de fiecare dată. Fie că este vorba de ședințe foto, concerte, videoclipuri muzicale sau fotografii pe rețelele sociale, artista, în vârstă de 34 de ani, știe să livreze fanilor doza necesară de farmec.

Anca Neacșu

Ce face Anca Neacșu, ex ASIA, la patru ani de când a revenit în România. Artista își dorește o carieră în televiziune

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, iar acum a dezvăluit că are o mare dorință, pe care abia așteaptă să o transforme în realitate.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!