Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

delia

Delia, într-o rochie mulată și ciorapi plasă. Cum arată solista când renunță la hainele largi îmbrăcate de obicei

Delia, cea mai extravagantă prezență din showbizul românesc, este adepta unui stil vestimentar care nu numai că o face de neignorat oriunde merge, dar o plasează și în topul celor mai curajoase și bine îmbrăcate vedete. Rareori alege să poarte haine mulate sau scurte, căci, de obicei, se simte bine în costume largi care o lasă să se miște în voie.

Chris Brown

Chris Brown, din nou în centrul unui scandal. Fostul iubit al Rihannei este acuzat că a lovit o femeie în locuința lui din L.A

Chris Brown, fostul iubit al celebrei cântărețe Rihanna, este din nou în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat că a agresat o femeie în locuința lui din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

antonia-alex-velea

Antonia și Alex Velea, apariție surpriză pe rețelele sociale. Cum s-au distrat cei doi departe de copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Deși sunt părinții a doi copii, cei doi reușesc să-și găsească timp și pentru ei, iar dovadă sunt imaginile de mai jos.

mihaela-radulescu-iubit

Mihaela Rădulescu, fotografiată de iubit într-o rochie roșie, transparentă. Cum a complimentat-o Cătălin Botezatu

Despre Mihaela Rădulescu nu se mai știu foarte mult de când a început pandemia, iar proiectele tv nu s-au mai concretizat. S-a zvonit chiar și că s-a despărțit de Felix Baumgartner, dar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor, la Monaco, acolo unde vedeta trăiește alături de fiul ei, Ayan.

inna

Inna, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Cântăreața și-a surprins din nou fanii: ”Ești o zeiță!”

A trecut o săptămână de când Inna dezvăluia că se află într-o vacanță în Cipru, iar acum, după câteva zile în care a stat departe de rețelele sociale, cântăreața a făcut publice imagini inedite.

Smaranda, iubita lui Selly

Smaranda Știrbu le face pe toate: e studentă la Medicină, dar pozează și senzual. Iubita lui Selly, vedeta unei ședințe foto inedite

Studentă la Medicină și iubita lui Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, Smaranda Știrbu și-a construit o comunitate numeroasă pe Instagram, acolo unde postează momente din viața ei. Ocupată mai mult cu școala, tânăra nu a mai fost chiar atât de activă pe rețelele sociale, însă anumite imagini nu pot rămâne nepostate.

smiley-gina-pistol

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum a apărut fericita mămică la eveniment

Discreți cu viața personală, mai ales de când pe lume a venit fetița lor, Gina Pistol și Smiley au reușit să-și creștineze fiica fără a avea fotoreporteri pe urmele lor. În cel mai mare secret, fericiții părinți au organizat o petrecere în aer liber în cinstea micuței Josephine, de la care nu au lipsit nume importante din showbiz.

Ultimele știri

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!