Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (NEW PW)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce și-a etalat trupul la malul mării: ”Unde-i Anca? Păcat că ți-ai distrus imaginea!”

Anca Țurcașiu a ajuns deja la malul mării și se bucură din plin de momentele petrecute la plajă și, mai mult de atât, reușește să-și impresioneze mereu fanii cu aparițiile inedite.

Rihanna și A$AP Rocky, momente tandre în public. Rapper-ul și-a purtat iubita în brațe după ce au petrecut într-un bar din New York

Rihanna și A$AP Rocky au devenit unul dintre cele mai medizate cupluri din industria muzicală americană, fapt pentru care aparițiile lor sunt mereu vânate de paparazii.

andreea-banica

La câteva zile după ce a împlinit 43 de ani, Andreea Bănică își bucură fanii cu poze în costum de baie. E în vacanță în Grecia, pe iaht

La câteva zile după ce a împlinit 43 de ani, Andreea Bănică a plecat în Grecia. Artista se bucură alături de soțul său, Lucian Mitrea, și de încă un cuplu de nisipul fin și de apa limpede din Marea Mediterană. În același timp, și fanii ei au ce admira: nu numai peisajele le bucură privirea, ci și imaginile cu artista lor preferată.

Iggy Azalea

Iggy Azalea, prima reacție după ce a fost criticată că n-a vorbit despre coșmarul prin care trece Britney Spears: ”Lăsați-mă în pace!”

Au trecut câteva zile de când Britney Spears a rupt tăcerea privind abuzul la care este supusă de tatăl ei și de echipa lui, iar acum mai mulți artiști care au colaborat cu ea au fost criticați pentru faptul că au ales să nu vorbească despre ceea ce i se întâmpla renumitei cântărețe.

Anna Lesko

Anna Lesko, într-o rochie albă, în vacanță, în Milano. Imaginea inedită i-a cucerit pe fani: ”Doamne, cât de bine poți să arăți!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, iar artista nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde fanii. Aflată în vacanță, în Italia, celebra cântăreață a făcut publică o imagine inedită.

cardi b 2019

Cardi B, însărcinată pentru a doua oară. A ținut totul secret luni bune și a anunțat marea veste pe scenă

Deși de-a lungul celor patru ani de când sunt împreună, despre Cardi B și Offset s-a tot spus că sunt pe punctul de a se despărți, ba anul trecut a fost dat ca sigur un divorț.  Iată că cei doi rapperi au gânduri mari împreună. Cardi B a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Inna

Inna, imagini de peste 125.000 de aprecieri, în costum de baie. Cât de bine arată artista de 31 de ani

Inna reușește mereu să iasă din anonimat, iar ultimele imagini făcute publice pe rețelele sociale i-au adus mii de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii, mulți dintre aceștia apreciind felul uimitor în care arată artista la 31 de ani.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!