Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU SEAN PAUL - GET BUSY

Știri

whatsapp-version

WhatsApp a introdus funcţia aşteptată de mult timp. Asta e noua opţiune din versiunea pentru Android a aplicaţiei

Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor WhatsApp. Versiunea pentru Android a aplicaţiei a primit o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la patru persoane în acelaşi timp.

tom-cruise-top-gun1-header

Au început filmările pentru Top Gun: Maverick! Ce imagine a postat Tom Cruise

Actorul american Tom Cruise se întoarce la unul dintre cele mai celebre roluri ale sale, Pete "Maverick" Mitchell, în continuarea filmului devenit un clasic al cinematografiei "Top Gun".

rosie-huntington-whiteley-jason-statham

10 cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ţine cont de diferenţele majore de vârstă

Aceste cupluri de celebrități nu au permis ca diferențele de vârstă dintre ele să fie o problemă. La urma urmei, vârsta este doar un număr, spun din ce în ce mai mulţi oameni.

katy-perry-backstage-turneu-witness

Katy Perry a fost filmată în culise când îşi schimba costumul în timpul unui concert | VIDEO

Katy Perry îşi continuă turneul mondial "Witness" cu concertele din Europa. Katy le-a explicat celor care cred că un star pop are o viaţă de vis să se mai gândească.

guess-who-repetitii

Muzică nouă | Guess Who - "Timp"

Guess Who a lansat o piesă nouă, "Timp", care este ca o discuție cu trecutul, prezentul și viitorul. Refrenul noului single Guess Who conține versuri din binecunoscuta piesă “Ani de liceu”, coloană sonoră a filmului “Liceenii”, compusă de Florin Bogardo și scrisă de Sașa Georgescu în anul 1986.

Jo-Copilul-header

"Copilul" din tine primeste un cadou, de la JO | VIDEO

Îţi aminteşti când singura ta grijă era sa baţi mingea pe maidan, când tot ceea ce îţi doreai era ca zmeul tău să se înalţe cât mai sus? Îţi mai aminteşti când creioanele colorate desenau, aprope singure, o întreagă lume?

Antonia-copilarie-header

Cele mai tari fotografii din copilărie cu artiştii români! Unii sunt aproape de nerecunoscut

Unii artişti îşi aduc aminte cu plăcere de copilărie şi şi-ar mai dori să mai fie copii. Dacă ai privi aceste fotografii fără să ştii dinainte cine sunt, cu siguranţă pe unii dintre ei nu i-ai mai recunoaşte.

Ultimele știri

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!