Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Știri

Photo Call For Sony Pictures'

Nici n-ai zice că sunt mamă și fiică. Cum arată femeia care i-a dat viață Selenei Gomez

Seamănă ca două picături de apă, iar văzute împreună pot fi confundate ușor cu două surori. La 40 de ani, Mandy Teefey, mama Selenei Gomez, îi face concurență serioasă fiicei sale.

antonia prietena

Știai că cea mai bună prietenă a Antoniei e la fel de frumoasă ca ea? Cum arată

Jesse Mae este cea mai bună prietenă a Antoniei încă din vremea în care cele două locuiau în Statele Unite. Uneori, o vizitează pe cântăreață în România, iar când sunt împreună hipnotizează cu frumusețea lor.

GettyImages-533031262

Ariana Grande, de nerecunoscut la 14 ani. Așa arăta înainte să fie bogată și celebră

Acum vinde milioane de albume și se află în topul celor mai cool artiste. Dar ai idee cum arăta Ariana Grande înainte de a deveni faimoasă?

tres metros sobre el cielo

Filme de dragoste de care nu ai auzit, dar pe care trebuie să le vezi

Cine poate refuza un film bun de iubire? Dacă le-ai văzut pe majoritatea celor lansate recent, îți venim în ajutor cu o serie de titluri de pelicule de dragoste de care poate nu au auzit, dar pe care trebuie să le vezi.

snoop dogg sotia

Puțini au văzut-o până acum. Cum arată și cine este soția lui Snoop Dogg

Snoop Dogg e unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din State, cu o carieră incredibilă în spate. Îi știi piesele, dar știai că are alături o femeie puternică, pe măsura lui?

I-au dat despărțiți, dar s-au înșelat! Gestul făcut Beyonce și Jay-Z pentru a demonstra că se iubesc mai mult ca oricând

Când s-a lansat albumul "Lemonade", toți au presupus că mariajul lui Beyonce și Jay-Z e condamnat să se termine. Cei doi au demonstrat însă că iubirea adevărată poate învinge orice.

vocea-romaniei-scaune

Trei artiști, în negocieri pentru “Vocea Romaniei”. Cine va fi al patrulea jurat?

După ce Irina Rimes a anunțat că va ocupa scaunul de antrenor la “Vocea Romaniei”, fanii emisiunii sunt tot mai nerăbdători să afle numele artistului care va completa juriul. În ultimele zile, au apărut numele mai multor cântăreți care s-ar afla în negocieri cu oficialii emisiunii.

Ultimele știri

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!