Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU JAMES CARTER - TOMORROW (NEW PW)

Știri

ariana grande

Ariana Grande și-a înnebunit noul iubit. Ce a făcut acesta pentru ea la doar 3 săptămâni de relație

Sunt de trei săptămâni împreună, iar lucrurile devin destul de serioase între Pete Davidson și Ariana Grande. Actorul și-a făcut nu unul, ci două tatuaje dedicate cântăreței.

problema inghetata

Cât costă conurile de înghețată? O problemă de logică și matematică le creează probleme internauților

Cunoscutul artist ilustrator care a creat imaginea-viral în care internauții erau provocați să găsească un urs panda într-o mare de oameni de zăpadă, lovește din nou!

Bella Hadid și The Weeknd, din nou împreună? Fotografiile care nu lasă loc de interpretări

Zvonurile despre împăcarea dintre Bella Hadid și The Weeknd au tot circulat în ultimele luni. După ce a fost lăsat cu ochii în soare de Selena Gomez, se pare că artistul s-a întors în brațele fotomodelului. Ultimele ipostaze în care au fost surprinși cei doi nu lasă loc de îndoieli.

The Internazionali BNL d'Italia 2018 - Day Eight

Cine este şi cum arată iubita lui Rafael Nadal. De ce nu vine Xisca la meciurile lui

Rafael Nadal se poate considera un bărbat norocos. Este cel mai bun tenismen din lume, iar în afara terenului, liniștea îi este adusă de Xisca Perello, o superbă brunetă.

Despărțire în lumea muzicii! Motivul incredibil pentru care Rihanna i-a dat papucii iubitului miliardar

Potrivit MediaTakeOut News, Rihanna s-a despărțit de afaceristul Hassan Jameel, iar motivul invocat este unul cel puțin interesant.

delia sot italia

Delia, în ipostaze romantice alături de soț. Imaginile care i-au surprins pe fanii artistei

În general, Delia încearcă să nu amestece viața profesională cu cea privată. Soțul ei nu apare des alături de ea la evenimente, iar cei doi nu își etalează căsnicia pe rețelele de socializare. În urmă cu puțin timp însă, cântăreața și Răzvan au făcut o excepție pentru fanii de pe Facebook.

irina-rimes-vocea-romaniei

Irina Rimes este noul jurat de la Vocea României! Pe cine înlocuieşte şi prima ei declaraţie | VIDEO

Acum câteva zile s-au anunţat schimbări majore pentru noul sezon al show-ului Vocea României. Prima dintre ele a fost dezvăluită în finala "Românii au Talent".

Ultimele știri

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!