Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER JUSTIN WELLINGTON - IKO IKO

Trupa „Coldplay” va mai scoate doar două albume. Chris Martin: „Este foarte important să avem această limită”

Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin. Coldplay. Getty Images

Trupa „Coldplay” va mai lansa doar două albume, a dezvăluit Chris Martin, solistul trupei, într-un interviu acordat lui Zane Lowe de la Apple Music People.

Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion, Phil Harvey și Martin, băieții care fac parte din trupa „Coldplay”, se pregătesc de lansarea celui de-al zecelea album - Moon Music, care va avea loc pe 4 octombrie. Artistul în vârstă de 47 de ani a susținut, însă, că el și colegii săi vor mai scoate doar două albume.

„Vom face doar 12 albume ca lumea, iar asta e real”, i-a spus Martin lui Lowe, căruia nu i-a plăcut ideea, spunând că vrea ca trupa Coldplay să scoată „50 de albume”.

„Mai puțin înseamnă mai mult și, pentru unii critici, mai puțin poate fi chiar mai mult. Este foarte important să avem această limită”, a spus el, potrivit Variety. 

Citește și: Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

De asemenea, el a amintit de cărțile „Harry Potter”, care există doar șapte, dar și de producția muzicală a artiștilor pe care îi admiră.

„Există doar 12 albume și jumătate Beatles. Ca și în cazul lui Bob Marley, deci toți eroii noștri”, a spus el.

„Și, de asemenea, având această limită înseamnă că nivelul calității este atât de ridicat acum, iar pentru un cântec să reușească, este aproape imposibil, ceea ce este minunat”, a mai spus artistul, potrivit Variety.

Marin a explicat că trupa se concentrează pe „încercarea de a se îmbunătăți”, mai degrabă decât pe „câștig”.

Citește și: Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

Deși „Coldplay” nu va mai lansa muzică nouă, Chris Martin subliniază că nimic nu-l va împiedica să lanseze câteva piese.

Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie

Coldplay a fost declarat cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie, conform companiei de specialitate PPL, relatează DPA/PA Media.

Muzica formaţiei pop-rock londoneze - alcătuită din Chris Martin, Guy Berryman, Jonny Buckland şi Will Champion - a fost difuzată de 40.000 de ori mai mult la posturile de radio şi televiziune din Marea Britanie comparativ cu cea a trupei Queen, care se situează pe locul secund în acest top.

Cea mai difuzată piesă Coldplay a fost hitul numărul unu din 2008 "Viva La Vida", urmat de celelalte succese ale trupei, "Paradise", "Clocks", "Something Just Like This" şi "Adventure Of A Lifetime".

Coldplay, care şi-a început activitatea în anii '90, a continuat să se bucure de popularitate de-a lungul verii, devenind primul grup care a fost de cinci ori cap de afiş la Glastonbury.

De la lansarea discului de debut "Parachutes", în 2000, trupa a avut în total nouă albume în fruntea topului cu cele mai vândute albume din Marea Britanie.

"Cu grupuri din ultimii 60 de ani, această listă reaminteşte de puterea şi profunzimea muzicii britanice de-a lungul deceniilor. Coldplay sunt ocupanţii de drept ai locului întâi - puţini artişti pot pretinde că au avut o astfel de prezenţă la radio şi TV în Marea Britanie începând din anul 2000", a declarat Peter Leathem, directorul executiv al PPL.

Galerie foto

Top citite
01 Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin
02 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale
03 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
04 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
05 loredana groza (5)
Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!

Trupa Coldplay, care a susţinut miercuri primul concert la Bucureşti, a publicat pe Instagram imagini şi videoclipuri de la show-ul de pe Arena Națională. 

Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Detalii inedite au ieșit la iveală despre relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”. Conform unor surse citate de People, cei doi s-au despărțit, însă, în cele din urmă, au decis să-și mai acorde o șansă.

Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Pamela Anderson, despre atracția ei pentru
Pamela Anderson, despre atracția ei pentru "băieții răi": "Nu am alergat eu după ei. Băieții răi au venit după mine"

Pamela Anderson, despre atracția ei pentru "băieții răi": "Nu am alergat eu după ei. Băieții răi au venit după mine"

FILM NOW În anii '80 era fenomenală în
În anii '80 era fenomenală în "Dinastia", astăzi are 91 de ani și nu renunță la aparițiile elegante. Joan Collins, un fenomen

În anii '80 era fenomenală în "Dinastia", astăzi are 91 de ani și nu renunță la aparițiile elegante. Joan Collins, un fenomen

DIGI WORLD Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul
Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Cele mai recente sondaje pentru Casa Albă. Cine conduce pe național și care este scorul din statele cheie
Cele mai recente sondaje pentru Casa Albă. Cine conduce pe național și care este scorul din statele cheie
DIGI SPORT Soția l-a prins ”în flagrant” cu altă femeie: ”Ce face noua ta iubită?”. A dat un răspuns bizar și a luat o decizie negândită
Soția l-a prins ”în flagrant” cu altă femeie: ”Ce face noua ta iubită?”. A dat un răspuns bizar și a luat o decizie negândită
DIGI FM Răsturnare de situație. Irinel Columbeanu nu a primit bani din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Cine a fost persoana care l-a ajutat financiar
Răsturnare de situație. Irinel Columbeanu nu a primit bani din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Cine a fost persoana care l-a ajutat financiar
UTV David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute...”
David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute...”