Bucuresti | 102,8FM KYGO - FOR LIFE (NEW WP)

Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin. Coldplay. Getty Images

Coldplay a fost declarat cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie, conform companiei de specialitate PPL, relatează DPA/PA Media.

Muzica formaţiei pop-rock londoneze - alcătuită din Chris Martin, Guy Berryman, Jonny Buckland şi Will Champion - a fost difuzată de 40.000 de ori mai mult la posturile de radio şi televiziune din Marea Britanie comparativ cu cea a trupei Queen, care se situează pe locul secund în acest top.

Cea mai difuzată piesă Coldplay a fost hitul numărul unu din 2008 "Viva La Vida", urmat de celelalte succese ale trupei, "Paradise", "Clocks", "Something Just Like This" şi "Adventure Of A Lifetime".

Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Coldplay, care şi-a început activitatea în anii '90, a continuat să se bucure de popularitate de-a lungul verii, devenind primul grup care a fost de cinci ori cap de afiş la Glastonbury.

De la lansarea discului de debut "Parachutes", în 2000, trupa a avut în total nouă albume în fruntea topului cu cele mai vândute albume din Marea Britanie.

"Cu grupuri din ultimii 60 de ani, această listă reaminteşte de puterea şi profunzimea muzicii britanice de-a lungul deceniilor. Coldplay sunt ocupanţii de drept ai locului întâi - puţini artişti pot pretinde că au avut o astfel de prezenţă la radio şi TV în Marea Britanie începând din anul 2000", a declarat Peter Leathem, directorul executiv al PPL.

Galerie foto

Pe a treia poziţie în clasament se află trupa Take That, în timp ce grupul de la "The X Factor" Little Mix se situează pe locul al patrulea, urmat de The Beatles.

Oasis se poziţionează pe locul al şaselea, în timp ce The Bee Gees şi The Stereophonics ocupă locurile al şaptelea, respectiv al optulea. Topul este încheiat de The Eurythmics, pe locul al nouălea, şi de formaţia The Rolling Stones, situată pe poziţia a zecea.

Clasamentul a fost întocmit de compania PPL, care monitorizează muzica difuzată la posturile de radio şi televiziune, dar şi în locurile publice, precum magazine, baruri, restaurante, săli de sport, birouri şi depozite din Marea Britanie, transmite Agerpres.

Potrivit celebritynetworth.com, Chris Martin are o avere de 160 de milioane de dolari.

Top citite
01 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale
02 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
03 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
04 loredana groza (5)
Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”
05 Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Detalii inedite au ieșit la iveală despre relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”. Conform unor surse citate de People, cei doi s-au despărțit, însă, în cele din urmă, au decis să-și mai acorde o șansă.

Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!