Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan ALLE FARBEN - FADING

Chris Martin, despre momentul în care a cântat cu Michael J. Fox, în vară: „M-am simțit de parcă aș avea șapte ani și aș fi în Rai”

Michael J. Fox Joins Coldplay to Play Guitar During 'Fix You' at the Band's Glastonbury Set
Chris Martin și Michael J. Fox, pe scena Glastonbury Festival, în Anglia, în iulie 2024 / Profimedia Images

Chris Martin, solistul trupei „Coldplay”, a făcut declarații neașteptate despre momentul în care a cântat cu Michael J. Fox pe scena de la Glastonbury Festival din Anglia, în vara acestui an.

Într-o apariție în emisiunea lui Jimmy Fallon, artistul în vârstă de 47 de ani a vorbit despre cât de „bizar” a fost acel moment, subliind că a fost extrem de emoționat. 

„Cred că există anumite lucruri pentru oamenii de vârsta noastră care sunt atât de adânc înrădăcinate în noi, în ceea ce privește ce ne-a făcut să visăm să avem acest job. Și unul dintre acestea a fost Michael în Back to the Future”, i-a spus Chris Martin lui Jimmy Fallon, referindu-se la filmul de succes din 1985 al lui Michael J. Fox.

2024 Glastonbury Festival - Day 4

Chris Martin și Michael J. Fox, pe scena Glastonbury Festival, în Anglia, în iulie 2024 / Profimedia Images

Citește și: Michael J. Fox, reacție după ce a cântat alături de Coldplay, pe scena de la Glastonbury: „A fost incredibil!” El suferă de Parkinson

„E atât de ciudat pentru mine că am ajuns să cânt cu el. M-am simțit de parcă aș avea șapte ani și aș fi în Rai, pur și simplu asta am simțit”, a continuat el.

La începutul lunii iulie, Michael J. Fox, actorul în vârstă de 63 de ani, a făcut furori la Festivalul Glastonbury, acolo unde a fost invitat să cânte alături de trupa Coldplay.

Înainte de a cânta "Humankind", Martin a interpretat versuri în care i-a amintit pe fondatorul Glastonbury, Michael Eavis, şi pe Fox. Acesta din urmă a cântat cu membrii trupei şi i-a acompaniat la "Fix You", stârnind emoții puternice printre cei prezenți.

„Glastonbury, toată dragostea se îndreaptă spre voi, iar mulțumirile merg către echipa @coldplay care a avut atât de multă grijă de noi. Mulțumesc Chris, Will, Johnny, Guy și Phil”,  a scris Fox, alături de un carusel de fotografii în care a surprins câteva momente de la festival.

Oh, da, în caz că vă întrebați... a fost absolut incredibil. Există un timp pentru fiecare trupă și o trupă pentru fiecare timp. Acesta este timpul @coldplay”, a mai adăugat starul din „Back to Future”.

Coldplay l-a invitat pe actorul Michael J. Fox, 63 de ani, pe scena Glastonbury, pentru a cânta la chitară în timpul setului principal al grupului, potrivit Variety.

Trupa „Coldplay” va mai scoate doar două albume

Trupa „Coldplay” va mai lansa doar două albume, a dezvăluit Chris Martin, solistul trupei, într-un interviu acordat lui Zane Lowe de la Apple Music People.

Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion, Phil Harvey și Martin, băieții care fac parte din trupa „Coldplay”, se pregătesc de lansarea celui de-al zecelea album - Moon Music, care va avea loc pe 4 octombrie. Artistul în vârstă de 47 de ani a susținut, însă, că el și colegii săi vor mai scoate doar două albume.

„Vom face doar 12 albume ca lumea, iar asta e real”, i-a spus Martin lui Lowe, căruia nu i-a plăcut ideea, spunând că vrea ca trupa Coldplay să scoată „50 de albume”.

„Mai puțin înseamnă mai mult și, pentru unii critici, mai puțin poate fi chiar mai mult. Este foarte important să avem această limită”, a spus el, potrivit Variety. 

Citește și: Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

De asemenea, el a amintit de cărțile „Harry Potter”, care există doar șapte, dar și de producția muzicală a artiștilor pe care îi admiră.

„Există doar 12 albume și jumătate Beatles. Ca și în cazul lui Bob Marley, deci toți eroii noștri”, a spus el.

„Și, de asemenea, având această limită înseamnă că nivelul calității este atât de ridicat acum, iar pentru un cântec să reușească, este aproape imposibil, ceea ce este minunat”, a mai spus artistul, potrivit Variety.

Marin a explicat că trupa se concentrează pe „încercarea de a se îmbunătăți”, mai degrabă decât pe „câștig”.

Citește și: Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin

Deși „Coldplay” nu va mai lansa muzică nouă, Chris Martin subliniază că nimic nu-l va împiedica să lanseze câteva piese.

Galerie foto

Top citite
01 Rock in Rio 2022 - Day 6
Trupa „Coldplay” va mai scoate doar două albume. Chris Martin: „Este foarte important să avem această limită”
02 Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin
03 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale
04 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
05 Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Detalii inedite au ieșit la iveală despre relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”. Conform unor surse citate de People, cei doi s-au despărțit, însă, în cele din urmă, au decis să-și mai acorde o șansă.

Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om.
Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

FILM NOW Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colectia lui impresionanta de recuzita din filmele pe care le-a facut, inclusiv "Avatar" si "Titanic". Despre acesta din urma, barbatul a oferit un detaliu incredibil.

DIGI WORLD Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

DIGI ANIMAL WORLD Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Revenirea lui Ianis Hagi după 414 zile s-a terminat cu un dezastru!" Scoțienii n-au stat pe gânduri
DIGI FM Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
UTV Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”
Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”