Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MALUMA - MAMA TETEMA

Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin / Profimedia Images

Detalii inedite au ieșit la iveală despre relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”. Conform unor surse citate de People, cei doi s-au despărțit, însă, în cele din urmă, au decis să-și mai acorde o șansă.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, actrița în vârstă de 34 de ani și solistul de la Coldplay, care se află în România în aceste zile, întrucât va susține două concerte, au trecut prin momente delicate.

Cei doi, care formează un cuplu din 2017, ar fi decis să pună capăt relației, însă ulterior s-au răzgândit, ei hotărând să-și mai acorde o șansă.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia

Citește și: Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

„Au avut suișurile și coborâșurile lor, dar acum sunt bine. Sunt mai puternici ca niciodată”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, precizând că aceștia au un program foarte încărcat.

În timp ce Chris Martin se află în turneu cu trupa Coldplay în Europa, miercuri și joi susținând concerte chiar la București, Dakota tocmai și-a lansat seria „Am I OK?” și „Daddio”, care a avut premiera luni, la Festivalul de la Tribeca.

Citește și: Dakota Johnson, în cea mai scurtă salopetă, la picnic. Cum au surprins-o paparazzii alături de Chris Martin și fiul acestuia

Ultima dată, cei doi au fost văzuți împreună în luna februarie a acestui an, când s-au bucurat de o vacanță în Puerto Vallarta, Mexic. Câteva săptămâni mai târziu, în luna martie a acestui an, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație. 

Deși logodna a avut loc în urmă cu mai mult timp, surse apropiate celor doi susțineau că aceștia nu au făcut publică informația pentru că își doresc să-și păstreze relația cât mai privată.

Ce spunea Dakota Johnson despre relația cu Chris Martin

Dakota Johnson și Chris Martin și-au ținut relația departe de ochii publicului, dorindu-și să-și trăiască povestea de iubire în intimitate. Cu toate acestea, un interviu recent oferit de actriță pentru Vanity Fair i-a luat prin surprindere pe fani. 

Starul de la Hollywood și muzicianul sunt împreună de mai bine de șase ani. Cei doi au fost văzuți extrem de rar împreună și au evitat întotdeauna să discute în mod public despre relația lor. Actrița a mărturisit că a ales să își țină relația doar pentru ea fiindcă a crescut într-o familie celebră, cu foarte mulți frați vitregi, și știe cum e să nu ai intimitate. 

Citește și: Reacția lui Gwyneth Paltrow când a fost întrebată dacă o iubește pe Dakota Johnson, actuala parteneră a lui Chris Martin

„Poate că mă gândesc diferit la astfel de relații fiindcă am crescut în familia mea”, a declarat actriața, vorbind și despre relația cu frații săi. „Ne-am înțeles bine. Evident, au fost și momente în care nu ne-am înțeles bine, dar am experimentat asta, și nu îmi mai doresc așa ceva în viața mea. Îmi doresc ca niciun copil să nu experimenteze ceva asemănător. E mai bine să fii bun. Și e foarte frumos când toți se iubesc sincer și au grijă unul de celălalt”.

Galerie foto

Top citite
01 Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay, cel mai difuzat grup din secolul 21 în Marea Britanie. Ce avere are Chris Martin
02 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale
03 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
04 Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!
05 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin mănâncă o singură dată pe zi după ce a văzut cum arată Bruce Springsteen la 73 de ani

Chris Martin de la Coldplay a dezvăluit că mănâncă doar o singură dată pe zi pentru că e gelos pe Bruce Springsteen care la 73 de ani „e într-o formă mai bună decât el”.

Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin de la Coldplay, criticat pentru cum s-a îmbrăcat la premiile Grammy: "Parcă e un puști de la o grădiniță privată"

Premiile Grammy, cea mai așteptată gală muzicală din fiecare an, aduce pe covorul roșu și pe scenă toți artiștii momentului. Pe lângă dorința de a pleca acasă cu măcar un trofeu care să ateste calitatea muncii lor, aceștia sunt foarte atenți și la felul în care se prezintă în public. Rochiile elegante sau extravagante, costumele impecabile, strălucirea și glamour-ul nu lipsesc, însă Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay, nu a ținut deloc seama de aceste lucruri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi
Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi

Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi

FILM NOW În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani
În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani

În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani

DIGI WORLD Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate
Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”
Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Medvedev amenință „țările mici” din NATO cu lovituri nucleare tactice: „Acel stat nu va mai exista”
Medvedev amenință „țările mici” din NATO cu lovituri nucleare tactice: „Acel stat nu va mai exista”
DIGI SPORT
"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac
DIGI FM Kate Hudson, superbă la o gală în LA. A făcut furori într-o rochie cu spatele gol și i-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei inconfundabil
Kate Hudson, superbă la o gală în LA. A făcut furori într-o rochie cu spatele gol și i-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei inconfundabil
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!