Bucuresti | 102,8FM JENNIE - MANTRA (NEW PW)

Sean 'Diddy' Combs i-a transmis un mesaj fiicei sale de ziua ei. Ce i-a urat rapperul din spatele gratiilor: „Tati te iubește”

Sean 'Diddy' Combs și fiica sa/ Foto: Instagram
Sean 'Diddy' Combs și fiica sa/ Foto: Instagram

Sean 'Diddy' Combs, cunoscutul rapper și mogul al industriei muzicale, a surprins pe toată lumea marți, când a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Love. Aceasta împlinește doi ani, iar tatăl ei, în vârstă de 54 de ani, a ales să își exprime dragostea în ciuda situației sale dificile, așteptând judecata pentru acuzații grave de trafic sexual.

În ciuda problemelor legale cu care se confruntă, Diddy a reușit să se detașeze și a postat pe Instagram imagini cu fiica sa, însoțite de mesajul: „La mulți ani, iubito! Tati te iubește”. Fotografiile arată momentele de bucurie ale micuței Love, cu tortul de ziua ei, surprinzând o atmosferă de sărbătoare chiar și în condiții atât de complicate.

Citește și: Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Sean Combs, pe numele său real Sean Love Combs, se află în prezent în arest la Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn, New York, unde așteaptă procesul pentru acuzații de trafic sexual și transport în vederea angajării în prostituție. Aceste acuzații au fost formulate după o serie de procese intentate de mai multe victime, care susțin că au fost abuzate de rapper de-a lungul anilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Diddy este acuzat că a constrâns și manipulat victimele să participe la activități sexuale, oferindu-le droguri pentru a accepta. Aceste acuzații au venit în contextul unui proces civil intentat de fosta sa iubită, Cassie, în care aceasta a dezvăluit detalii șocante despre abuzurile suferite.

Citește și: Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

Surse apropiate de Diddy au declarat că rapperul este extrem de îngrijorat de bunăstarea copiilor săi, având în vedere că în prezent se află în arest și nu poate fi alături de ei. Diddy are șapte copii, iar doi dintre ei, Christian și D'Lila, au fost crescuți de regretata sa parteneră Kim Porter, care a murit în 2018. De asemenea, rapperul mai are un fiu, Justin, dintr-o relație anterioară cu stilista Misa Hylton, și pe Chance, dintr-o relație cu Sarah Chapman.

Se pare că Diddy nu beneficiază de condiții speciale în detenție și este tratat ca orice alt deținut. Potrivit surselor, rapperul este sub supraveghere constantă, având în vedere notorietatea sa. Acesta a fost pus sub observație pentru prevenirea sinuciderii la intrarea în unitatea de detenție, ca măsură de precauție.

Galerie foto

Top citite
01 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”
02 Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia
Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”
03 Celebrity Selfies
Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie
Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el
05 Sean Diddy Combs familie
Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Justin Bieber este „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs, însă încearcă să păstreze distanța de rapperul acuzat de agresiune sexuală de zeci de persoane, întrucât nu își dorește să fie asociat în vreun fel cu acest scandal.

(FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp
Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

Janice, mama lui Sean „Diddy” Combs, a sărit în apărarea fiului său, care este în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat de trafic și abuz sexual.

R. Kelly
Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Într-un trailer al documentarului „R. Kelly’s Karma: A Daughter’s Journey”, Joanne, fiica fostului cântăreț condamnat pentru pornografie infantilă și exploatare sexuală, împărtășește cum condamnările tatălui ei „i-au schimbat întreaga viață”. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația deteriorată cu rapperul aflat în închisoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor