Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA PW THE MOTANS - IN GOLUL TAU

Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

(FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp
Sean „Diddy” Combs și mama lui, Janice / Profimedia Images

Janice, mama lui Sean „Diddy” Combs, a sărit în apărarea fiului său, care este în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat de trafic și abuz sexual.

În vârstă de 54 de ani, rapperul se află în spatele gratiilor, după ce i s-au adus mai multe acuzații, printre care trafic de persoane și abuz sexual. Acesta se bucură, însă, de susținerea mamei sale, care a oferit o reacție.

„Este devastator să îmi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste creată din minciuni”, a împărtășit Janice într-o declarație prin avocata ei, Natlie G. Figgers.

Los Angeles, United States. 25th Mar, 2024. (FILE) Diddy's Los Angeles and Miami Homes Raided by Federal Law Enforcement on Monday, March 25, 2024. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapper, record producer and record executive Diddy (Sean L

Sean „Diddy” Combs și mama lui, Janice / Profimedia Images

Citește și: Sean 'Diddy' Combs, acuzat de viol şi abuz fizic grav de către fosta iubită Cassie. Prima reacție a reprezentanților artistului

„Să fiu martor la ceea ce pare a fi un linșaj public al fiului meu înainte ca acesta să aibă ocazia de a-și dovedi nevinovăția este o durere prea insuportabilă pentru a o exprima în cuvinte. Ca orice ființă umană, fiul meu merită să aibă această zi în instanță, pentru a-și spune în sfârșit punctul de vedere și pentru a-și dovedi nevinovăția”, a mai declarat Janice, potrivit Justjared.com.

Ea a subliniat, de asemenea, că fiul ei nu este perfect, a făcut greșeli în trecut și nu a fost pe deplin sincer cu privire la anumite lucruri. Mai exact, ea se referea la imaginile din 2016 publicate de CNN în luna mai, în care Combs părea să o agreseze violent pe iubita lui de atunci, Cassie, într-un hotel din Los Angeles.

Citește și: Sean „Diddy” Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită Cassie în holul unui hotel în 2016, după ce zilele acestea CNN a publicat o înregistrare video cu agresiunea. 

„Faptul că nu a fost complet sincer în legătură cu un aspect nu înseamnă că fiul meu este vinovat de acuzațiile respingătoare și de acuzațiile grave formulate împotriva sa”, a mai continuat ea.

P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime

Rapperul P. Diddy, deja inculpat şi închis pentru trafic în vederea exploatării sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori.

Aceste dezvăluiri reprezintă o nouă lovitură pentru rapperul Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, care se află în prezent în arest preventiv la New York în aşteptarea procesului.

„Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor, care intenţionează să-l dea în judecată pe rapper.

După ce Sean Combs a fost arestat la New York, la mijlocul lunii septembrie, firma sa a înfiinţat o linie telefonică de urgenţă. Rezultatele au fost uluitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmând că sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop. În timp ce 120 de victime au fost identificate, echipele implicate continuă să lucreze la „peste 100 de alte cazuri” care ar putea ajunge în instanţă, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale, potrivit News.ro. 

Dezvăluirile despre rapper au început anul trecut cu o plângere din partea fostei sale iubite, cântăreaţa Cassie. De atunci, mai multe presupuse victime s-au făcut cunoscute, determinând procuratura federală din Manhattan să îl aresteze pe artist la mijlocul lunii septembrie. El este acuzat că s-a folosit de imperiul său muzical pentru a-şi viola sau agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie drept un prădător sexual violent care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea acestora.

Arestarea şi încarcerarea sa au declanşat un val de mărturii care acoperă ultimele trei decenii, au explicat avocaţii în cadrul unei conferinţe de presă la Houston, Texas. „Aş spune că în 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate” înainte de a fi agresate, a explicat Buzbee. La petrecerile organizate de rapperul şi producătorul, cunoscut şi sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, „când ţi se dădea o băutură şi dacă refuzai să o bei, erai dat afară”, a explicat el, relatând mărturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime, care erau minore la momentul faptelor, erau foarte tinere, potrivit avocatului, care a dat exemplul unui băiat care avea nouă ani când a susţinut o audiţie pentru casa de discuri a lui P. Diddy, Bad Boy Records. „Această persoană a fost abuzată sexual, aparent de Sean Combs şi de alte câteva persoane de la studio, în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare pentru el şi părinţii săi”, a detaliat el. O fată, în vârstă de 15 ani la momentul incidentului, susţine că a fost „violată” de artist la o petrecere unde a fost drogată, înainte ca „alte persoane să o violeze pe rând”.

Avocaţii au făcut apel şi la alţii să iasă în faţă. „Mă aştept ca prin acest proces să fie dezvăluite multe persoane puternice şi multe secrete”, a avertizat Buzbee.

Galerie foto

Top citite
01 bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului
02 Diddy copii
Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi
03 Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC
P. Diddy, arestat la New York. Rapperul american este acuzat de agresiuni sexuale
04 *STOCK IMAGES* US rapper Sean Combs has been accused of rape and abuse in a lawsuit filed by his ex, the singer Cassie. *PICTURES TAKEN ON THE 16/05/17*
Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Sean „Diddy” Combs o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele
05 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie
Sean 'Diddy' Combs, acuzat de agresiune sexuală de un producător muzical. Prima reacție a avocaților rapperului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2022 Billboard Music Awards - Show
Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol într-un nou proces, la câteva zile după ce a ajuns la o înțelegere cu Cassie Ventura

Sean „Diddy” Combs a fost dat în judecată de o femeie care afirmă că rapperul a drogat-o şi a agresat-o sexual, în 1991, relatează BBC. Vedeta americană a ajuns recent la o înţelegere într-un alt dosar de agresiune sexuală deschis de fosta sa iubită, cântăreaţa R&B Casandra "Cassie" Ventura.

**FILE PHOTO** Sean Combs Accused by Ex-Girlfriend, Cassie, of Rape and Abuse. NEW YORK, NY - MAY 06: Cassie Ventura and
Sean 'Diddy' Combs, acuzat de viol şi abuz fizic grav de către fosta iubită Cassie. Prima reacție a reprezentanților artistului

Sean Combs, un simbol al hip-hop-ului şi fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, a fost acuzat de viol şi abuz într-un proces intentat de cântăreaţa Cassie, care susţine că artistul s-a folosit de puternica sa reţea pentru a o ţine captivă într-o relaţie cu el.

2022 Billboard Music Awards - Show
Sean „Diddy” Combs a devenit tată pentru a şaptea oară. Ce nume a primit fiica sa

Rapperul american Sean „Diddy” Combs a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat în weekend pe Twitter naşterea celui de-al şaptelea copil al său, o fetiţă care se va numi Love Sean Combs, informează DPA.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”
Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”

Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”

FILM NOW Nicole Kidman, apariția care i-a îngrijorat pe fani. Actrița, mai slabă ca niciodată, la câteva săptămâni de când mama ei a murit
Nicole Kidman, apariția care i-a îngrijorat pe fani. Actrița, mai slabă ca niciodată, la câteva săptămâni de când mama ei a murit

Nicole Kidman, apariția care i-a îngrijorat pe fani. Actrița, mai slabă ca niciodată, la câteva săptămâni de când mama ei a murit

DIGI WORLD Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

DIGI ANIMAL WORLD Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”
Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”
DIGI FM Cine este Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță și cu ce se ocupă. Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani
Cine este Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță și cu ce se ocupă. Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani
UTV Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”
Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”