Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Zvonurile despre o posibilă separare între Kanye West și Bianca Censori au fost spulberate, după ce cei doi au fost surprinși recent în Tokyo, arătând mai îndrăgostiți ca niciodată. Cuplul a atras atenția publicului prin stilul lor excentric, care i-a făcut să iasă în evidență în aglomerația orașului japonez.

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, a optat pentru un look care amintește de anii '80, cu un aer glam-rock, completat de părul ei lung și negru, care i-a căzut peste umeri. Pentru a întregi acest stil, ea a adăugat o bentiță în jurul frunții și a purtat un top negru cu spatele gol, colanți combinați cu pantaloni scurți și pantofi negri. Look-ul său provocator și hainele sumare au devenit deja o marcă personală, stârnind deseori controverse.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Kanye West, care și-a oficializat relația cu Bianca în decembrie 2022, a ales un look monocromatic, purtând blugi și o jachetă neagră. Cei doi au fost surprinși la Dover Street Market, un loc faimos pentru iubitorii de modă avangardistă, subliniind astfel interesul lor comun pentru stilurile neconvenționale.

Citește și: De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

Aceasta nu este prima dată când cei doi reușesc să atragă atenția presei prin stilul lor îndrăzneț. În urmă cu câteva zile, Bianca a optat pentru un alt look extravagant, cu un păr „tăiat sălbatic”, o alegere diferită de bobul sau cocul cu care ne-a obișnuit până acum. Cu toate acestea, zvonurile recente despre un posibil divorț între cei doi au fost rapid demontate. Censori și Kanye au demonstrat că relația lor este solidă, în timp ce petreceau timp de calitate în Tokyo.

Stilul vestimentar al Biancăi a fost, de-a lungul timpului, o sursă de discuții aprinse, fanii întrebându-se adesea despre motivele din spatele alegerilor sale îndrăznețe. Însă, surse apropiate cuplului au declarat pentru Page Six că Censori este o adevărată artistă a spectacolului, iar garderoba sa face parte dintr-un performance menit să provoace discuții și reacții.

Citește și: Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Mai mult decât atât, se pare că Bianca Censori și Kanye West colaborează la crearea ținutelor, având chiar un atelier dedicat în Italia. Potrivit acelorași surse, cei doi își proiectează și realizează ținutele împreună, transformând fiecare apariție publică într-un adevărat spectacol.

Galerie foto

Top citite
01 andreea balan si iubitul
Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”
02 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
03 Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori
04 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas
05 Bianca Censori și Kanye West
De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sabrina Carpenter/ Profimedia
Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” de fiica lor după ce aceasta i-a făcut să creadă cu adevărat că va divorța de Kanye West, iar mai apoi s-a răzgândit.

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Gina Matache, mama Deliei și Oanei Matache, a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: divorțul fiicei sale Oana de Răzvan Miheț, tatăl copiilor acesteia. Într-un interviu recent, Gina a recunoscut că separarea fiicei sale a fost un șoc pentru ea și că, la acel moment, a simțit nevoia să intervină în viața Oanei. Artista a explicat că această implicare a fost determinată de o senzație profundă de deconectare de la viața fiicei sale, neînțelegând problemele pe care le întâmpina Oana în căsnicia ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale
Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale

Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale

FILM NOW Experiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II:
Experiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Experiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”
Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”
DIGI FM Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici: “Așteptăm să vedem ce iese”
Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici: “Așteptăm să vedem ce iese”
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit