Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Bianca Censori nu se ferește să întoarcă privirile celor din jur. Soția lui Kanye West și-a etalat formele într-o rochie transparentă

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!
Bianca Censori, soția lui Kanye West / Profimedia Images

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a bifat o nouă apariție controversată, întrucât a purtat o ținută ce nu a lăsat loc imaginației.

În vârstă de 29 de ani, arhitecta Yeezy nu s-a ferit să poarte o ținută extrem de transparentă, prin care i s-au putut întrezări formele perfecte.  Tânăra a mers la un centru comercial din Beverly Hills și a întors toate privirle din cauza ținutei pe care a îmbrăcat-o. 

Citește și:Bianca Censori nu renunță la ținutele deocheate nici în prezența fiicei lui Kanye West. Arhitecta, mai mult descoperită la cinema

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!

Bianca Censori, soția lui Kanye West / Profimedia Images

Citește și: Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Mai exact, ea a îmbrăcat o pereche de bikini peste care a asortat o rochie scurtă, confecționată dintr-un material extrem de transparent. Astfel, fanii i-au putut admira perfect formele, mai ales că nu a purtat sutien.

Exclusives kanye west and bianca censori have late night drinks with ty dolla si

Bianca Censori, soția lui Kanye West / Profimedia Images

Ținuta extravagantă a fost completată cu niște papuci cu tocuri înalte, iar părul și l-a prins cu un clește la spate. Totodată, ea a mizat pe un machiaj discret, ce i-a pus în valoare trăsăturile.

Apariția Biancăi vine la câteva zile de când a ieșit la film cu doi dintre copiii lui Kanye West, North, de 11 ani și Saint, de opt ani, ea alegând să poarte atunci o rochie ce-i acoperea trupul.

Familia Biancăi Censori, îngrijorată din cauza aparițiilor ei 

Bianca Censori s-a revăzut, recent,  cu familia ei, după o perioadă în care a apărut în ziarele mondene din toată lumea din cauza aparițiilor controversate și a ținutelor deocheate cu care a ieșit în public la brațul lui Kanye.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul, la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Conform Herald Sun, la masa cu părinții nu a ieșit în niciun fel în evidență și nu s-a îmbrăcat deloc extravagant. Ieșirea vine la puțin timp după ce familia ei și-a exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care se comportă rapperul cu ea. Rudele ei sunt chiar îngrijorate că West ar putea să o folosească pentru a promova indecența și ar putea să o implice în lumea filmelor pentru adulți, scrie Daily Mail.

"Familia Biancăi a fost dispusă să-i ofere lui Kanye prezumția de nevinovăție, după recenta vizită a mamei ei în L.A., dar cu două surori feministe și o mamă la fel, este greu să găsești ceva rațional sau să accepți implicarea ei într-o așa afacere. Faptul că o trage cu el în lumea filmelor pentru adulți și o folosește ca pe un panou publicitar pentru a promova indecența este absolut îngrozitor și foarte îngrijorător. Familia ei simte că el a convins-o că este o idee bună pentru a-i face și mai bogați ", a declarat o persoană din anturajul cuplului.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles
03 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”
04 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
A trecut sau nu pe la estetician?! Ce spune un chirurg despre aparițiile controversate ale Biancăi Censori: „Este posibil!”
05 Bianca Censori, North West, Kanye West
Bianca Censori nu renunță la ținutele deocheate nici în prezența fiicei lui Kanye West. Arhitecta, mai mult descoperită la cinema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Bianca Censori a fost surprinsă din nou purtând o ținută provocatoare care a atras toate privirile. Arhitectul australian în vârstă de 29 de ani a ales să poarte un top de costum de baie minuscul și pantaloni scurți albi, sfidând codul vestimentar business casual al faimosului hotel Chateau Marmont din Los Angeles.

Bianca Censori
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Fiecare ieșire în public a soției lui Kanye West este un prilej de comentarii și un motiv pentru care fotoreporterii să nu-i dea pace. De când e cu rapperul, Bianca Censori nu a mai pus pe ea o haină normală.

Model Kanye West
O tânără de 22 de ani îl acuză pe Kanye West că i-a trimis mesaje nepotrivite: „Nu este în regulă, are o soție acasă!”

Mikaela, un model în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre comportamentul nepotrivit al lui Kanye West. Mai exact, ea susține că rapperul a abordat-o pe rețelele sociale, cerându-i să iasă împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Răsturnare de situație: Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia Sabrinei Voinea!
Răsturnare de situație: Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia Sabrinei Voinea!
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville