Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALMOST MONDAY - CANT SLOW DOWN (NEW PW)

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

Bianca Censori și Kanye West
Bianca Censori și Kanye West / Foto: Profimedia

Kanye West a avut așteptări mari de la soția sa, arhitecta Bianca Censori, motiv pentru care aceștia au ajuns să aibă probleme în căsnicie, potrivit unor surse citate de Page Six.

Bianca și Kanye, care s-au căsătorit în decembriee 2022, s-au confruntat cu suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, însă relația lor este mai solidă ca niciodată, susține o sursă potrivit US Weekly.

„Au avut multe neînțelegeri din cauza așteptărilor mari pe care Kanye le-a avut la adresa Biancăi, dar și a căsniciei lor”, a dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

„Bianca a știut în ce se bagă atunci când s-a căsătorit cu West, dar, câteva luni mai târziu, noul stil de viață a avut un impact puternic asupra ei”, a mai precizat apropiatul.

„Și-a schimbat părerea și i-a comunicat recent acest lucru. Kanye nu a reacționat bine, dar amândoi lucrează pentru a depăși neînțelegerile”.

Censori, care a fost văzută în diferite colțuri de lume alături de soțul ei celebru, „s-a săturat de călătorii” și își dorește să rămână în Los Angeles pentru perioade mai lungi de timp.

Citește și: Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare

În ciuda neînțelegerilor, rapperul și arhitecta „sunt bine acum”. „Nu au planuri de divorț”, a mai declarat sursa respectivă.

Familia Biancăi Censori, șocată de faptul că cei doi s-au împăcat 

Căsnicia dintre rapper și arhitectă părea să fie pe butuci zilele trecute, când mai multe surse au dezvăluit că aceștia au petrecut timp departe unul de celălalt. De asemenea, un apropiat al Biancăi a dezvăluit, într-un material publicat de Daily Mail, că ea și-a anunțat părinții că are probleme în căsnicie.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, cei doi au părut să confirme că încă sunt împreună, afișându-se tandru în public la Tokyo, marți, ceea ce a generat multă confuzie pentru familia Biancăi.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West și Bianca Censori, pozați în Japonia, după zvonul divorțului / Foto: Profimedia

Citește și: Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

„Părinții Biancăi au fost șocați de ceea ce au văzut, s-au simțit păcăliți pentru că Bianca le-a spus că este gata să-l părăsească”, a declarat sursa respectivă pentru Daily Mail.

„Nu înțeleg ce se întâmplă și consideră că este controlată”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Persoane apropiate arhitectei au declarat pentru sursa citată anterior că Bianca le spunea celor dragi că se „pregătește să-l părăsească” în timpul recentei sale vizite acasă, în Australia, dar sursa respectivă menționa că „există și o șansă să se împace din nou”.

Decizia radicală a Biancăi i-a îngrijorat și mai tare pe apropiații acesteia, ei temându-se de controlul pe care Kanye ar putea să-l exercite asupra arhitectei.

Citește și: Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare

„Familia Biancăi este foarte confuză în acest moment. Sora ei a petrecut recent timp cu ea în Los Angeles și a văzut cât de disfuncțional este mariajul Biancăi. Când s-a întors acasă, le-a spus tuturor că nu mai suportă, iar apoi, dintr-odată, ea se întoarce în Japonia și este afectuoasă cu Kanye”, a precizat o a doua sursă.

„Ea continuă să se răzgândească și nimeni nu știe ce urmează. Dacă rapperul poate avea atât de mult control asupra ei încât ajunge să nu mai fie sinceră cu familia și prietenii ei, este înfricoșător”, a mai sus apropiatul respectiv. 

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”
02 Kanye West și Bianca Censori
Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"
03 Marni Fall/Winter 2024 Fashion Show - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Kanye West și Bianca Censori s-ar fi „despărțit în urmă cu câteva săptămâni”. Ce le-a spus rapperul apropiaților săi
04 Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo
05 Bianca Censori
Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”

Kanye West a reușit să-i îngrijoreze pe prietenii Biancăi Censori încă o dată, după ce a ales să se oprească la o demonstrație de susținere a lui Donald Trump, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles

Bianca Censori a renunțat la ținutele indecente, în timpul vizitei familiei sale. Mama și cele două surori ale soției lui Kanye West au sosit de câteva zile în SUA.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”

Bianca Censori continuă să-și îngrijoreze prietenii, iar o sursă apropiată soției lui Kanye West a dezvăluit că aceștia se tem că arhitecta a început să consume alcool pentru a face față provocărilor din mariajul cu rapperul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Un antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără.
Un antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără. "Ce zic părinții tăi că ai o relație cu un om mai în vârstă ca ei?"

Un antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără. "Ce zic părinții tăi că ai o relație cu un om mai în vârstă ca ei?"

FILM NOW Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet
Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet

Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO
A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO
DIGI FM
"Dacă îi dau fetele 2 săptămâni, nu știe ce să facă cu ele". Pepe, în conflict cu fosta soție pentru custodia fiicelor care au rămas la el
UTV Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau fetele doua saptamani, nu stie ce sa faca cu ele”
Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau fetele doua saptamani, nu stie ce sa faca cu ele”