Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU TIFFANY ARIS - SOMETHING I CANT HAVE (NEW PW)

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori / Foto: Profimedia

Kanye West și Bianca Censori pun capăt zvonurilor de divorț. La doar o zi după ce s-a scris în toată presa mondenă internațională că se despart, cei doi au fost văzuți la cumpărături, într-un mall din Tokyo.

West, în vârstă de 47 de ani, și Censori, de 29 de ani, au fost fotografiați în timp ce se plimbau prin centrul comercial. De mână, amândoi îmbrăcați în alb, au făcut chiar paradă de zâmbete și mângâieri.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West și Bianca Censori, pozați în Japonia, după zvonul divorțului / Foto: Profimedia

Arhitecta a purtat o ținută deja obișnuită pentru ea, mai mult transparentă. Într-un top cu vedere la abdomen, purtat fără sutien, și pantaloni cu talie joasă, asortați cu cizme cu puf nu a părut să se simtă prea expusă. Kanye a lăsat hainele negre cu care se acoperea din cap până-n picioare și s-a îmbrăcat în alb.

Citește și: Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare

Prietenii Biancăi Censori s-au săturat de jocurile dintre ea și Kanye

Galerie foto

Până și prietenii celor doi s-au săturat de jocurile lor și i-au catalogat ca fiind "patetici". Cei din anturaj cred că Bianca și Kanye le-ar fi spus și lor minciuni despre starea căsniciei lor. Deși un apropiat declara pentru Daily Mail că cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt, la doar o zi după aceste declarații, erau pozați zâmbitori și afectuoși, în Tokyo.

Citește și: Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

"Kanye și Bianca sunt responsabili pentru știrea că divorțează, întrucât asta le-au spus celor din jur", a spus o sursă. Și TMZ a raportat că muzicianul le-a spus prietenilor că nu mai vrea să fie cu Bianca și că își dorește să petreacă timp de unul singur în Japonia. 

Acum, oamenii din jurul lor spun că perechea a făcut asta pentru atenție. "Sunt conștienți că, făcând asta, vor crea vâlvă. El încearcă să-și promoveze noul album. Știu că oamenii s-au săturat de ei și că ținutele Biancăi nu mai sunt suficiente pentru a menține interesul asupra lor. Toată lumea a văzut-o dezbrăcată, nu mai e nimic nou de descoperit. Nimănui nu-i mai pasă. Așa că au creat câteva zvonuri că s-au despărțit și o joacă în această direcție, șterg conturile de pe rețelele sociale, petrec timp separat și bam, au revenit în atenția publicului. Prietenii ei cred că asta este pur și simplu patetic", a mai spus persoana citată de Daily Mail.

Citește și: Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: “O folosește ca pe un panou publicitar”

Top citite
01 Marni Fall/Winter 2024 Fashion Show - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Kanye West și Bianca Censori s-ar fi „despărțit în urmă cu câteva săptămâni”. Ce le-a spus rapperul apropiaților săi
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo
03 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
04 alina sorescu
Alina Sorescu, acuze la adresa fostului soț, cu care se "războiește" pentru fiicele lor: "Încearcă să își fabrice o nouă imagine"
05 Bianca Censori
Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”

Kanye West a reușit să-i îngrijoreze pe prietenii Biancăi Censori încă o dată, după ce a ales să se oprească la o demonstrație de susținere a lui Donald Trump, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles

Bianca Censori a renunțat la ținutele indecente, în timpul vizitei familiei sale. Mama și cele două surori ale soției lui Kanye West au sosit de câteva zile în SUA.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”

Bianca Censori continuă să-și îngrijoreze prietenii, iar o sursă apropiată soției lui Kanye West a dezvăluit că aceștia se tem că arhitecta a început să consume alcool pentru a face față provocărilor din mariajul cu rapperul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich
Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich

Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich

DIGI WORLD Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Starea de sănătate a lui Michael Schumacher,
Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"
DIGI FM Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
UTV Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un linsaj public”
Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un linsaj public”