Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ALEXIA - INTERSTELAR

Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift/ Profimedia
Taylor Swift/ Profimedia

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

Incidentul a avut loc duminică seara, în timpul celui de-al treilea concert pe care Taylor l-a susținut pe stadionul din capitala britanică. În mijlocul cântecului, cântăreața de 34 de ani a fost auzită spunând mulțimii: „Am înghițit un gândac. Puteți să cânți?”. Fanii, surprinși și amuzați de situație, au continuat să cânte alături de Taylor, care a început să râdă.

Citește și: Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat

La scurt timp după acest moment, Taylor a fost văzută tușind și punându-și mâna în jurul gâtului, părând să se sufoce pe scenă. Însă, câștigătoarea premiului Grammy s-a recuperat rapid, revenind la microfon și continuând spectacolul cu chitara în mână. După incident, artista a fost văzută zâmbind și părea într-o dispoziție bună.

@cam_harris_ The moment when @Taylor Swift accidentally swallowed a bug during All Too Well 10 MV TV😂 @Taylor Nation Errors Tour Moment - London N3 📸 #errorstourtaylorswift #taylorsversion #alltoowell10min #live #londontstheerastour #erastour #bug #swallowbug ♬ original sound - Cameron Harris

Acest incident nu este primul de acest gen pentru Taylor Swift. Anul trecut, în timpul unui turneu în Statele Unite, ea a înghițit o insectă în timpul unui concert din Chicago și a spus mulțimii: „Am înghițit o insectă. Îmi pare atât de rău. Sunt foarte bine. Este atât de stupid”.

Citește și: Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare

Videoclipuri și fotografii ale momentului de la Wembley au fost distribuite pe rețelele sociale, fanii reacționând cu umor. Unii au remarcat că Taylor are tendința de a anunța astfel de incidente, iar un fan a comentat: „Îmi place cum ne anunță mereu”.

Turneul Eras al lui Taylor Swift, care a început în martie anul trecut, a ajuns în Marea Britanie la începutul acestei luni. După ce a cântat la Edinburgh, Liverpool, Cardiff și Londra, Taylor urmează să viziteze Irlanda și alte locații din Europa. Turneul, care a inclus și lansarea celui mai recent album al său, „The Tortured Poets Department", este programat să se încheie în decembrie acest an.

Galerie foto

Top citite
01 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
02 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
03 taylor, joe
Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat
04 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
05 taylor (12)
Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Bebe Rexha a fost nevoită să gestioneze un alt incident pe scenă, după ce un spectator a aruncat un obiect înspre ea în timpul concertului său susținut la Titletown Summer Fun Days Showcase, care a avut loc pe 1 iunie în Green Bay, Wisconsin. Din fericire, de această dată artista nu a fost rănită, însă a fost nevoită să ia măsuri împotriva celor implicați.

Taylor Swfit, Lady Gaga
Taylor Swift, după zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată: „E iresponsabil să comentezi despre corpul unei femei”

Zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată au stârnit numeroase comentarii printre fanii celebrei artiste, iar Taylor Swift a sărit în apărarea acesteia, spunând că aceasta nu datorează nicio explicație nimănui.

stire PROFM foto studio
Bianca e marea câștigătoare #FollowPROFM Lisabona!

#FollowPROFM îți aduce cea mai bună muzică, amintiri de neuitat, locuri numai bune de pus pe Instagram și multă emoție. #FollowPROFM2024

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânără de 27 de ani, diagnosticată a doua oară cu cancer, la câteva săptămâni de la nuntă:
Tânără de 27 de ani, diagnosticată a doua oară cu cancer, la câteva săptămâni de la nuntă: "Am fost furioasă". Singurul simptom evident

Tânără de 27 de ani, diagnosticată a doua oară cu cancer, la câteva săptămâni de la nuntă: "Am fost furioasă". Singurul simptom evident

FILM NOW Lara Flynn Boyle și Jack Nicholson țin legătura după relația de acum 20 de ani. Ce spune ea despre starul de 87 de ani:
Lara Flynn Boyle și Jack Nicholson țin legătura după relația de acum 20 de ani. Ce spune ea despre starul de 87 de ani: "Face magie"

Lara Flynn Boyle și Jack Nicholson țin legătura după relația de acum 20 de ani. Ce spune ea despre starul de 87 de ani: "Face magie"

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale
Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale

Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Doi turiști au fost șocați de nota de plată de 811 euro pentru 2 băuturi, la un restaurant de pe o insulă grecească
Doi turiști au fost șocați de nota de plată de 811 euro pentru 2 băuturi, la un restaurant de pe o insulă grecească
DIGI SPORT Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania
Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud