Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE EVA TIMUS - IMUNI LA BINE (NEW PW)

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

Sophie Turner și Taylor Swift
Sophie Turner și Taylor Swift sunt prietene la cataramă. / Foto: Profimedia

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

Sophie Turner a vorbit despre acest subiect în noul număr British Vogue. Prietenia dintre ea și Taylor Swift a înflorit la momentul potrivit. Anul trecut, în septembrie, Joe Jones a intentat divorț de actrița din "Game of Thrones", după patru ani de căsnicie. La acel moment, tânăra de 28 de ani s-a trezit în New York fără un loc în care să stea alături de fetițele ei, Willa și Delphine. Atunci a întrebat-o pe Swift dacă are idee de vreo casă de închiriat, dar megastarul pop s-a oferit să-i dea apartamentul ei. 

Citește și: Joe Jonas s-a simțit ca „într-o închisoare” în căsnicia cu Sophie Turner: „Mă străduiesc să-l fac să petreacă timpul numai cu mine”

Sophie Turner și Taylor Swift

Sophie Turner și Taylor Swift sunt prietene la cataramă. / Foto: Profimedia

"Taylor a fost eroină absolută pentru mine. Nu am fost niciodată mai recunoscătoare nimănui așa cum i-am fost ei pentru că m-a luat pe mine și pe copiii mei și ne-a oferit o casă și un spațiu sigur. Are cu adevărat o inimă de aur", a spus Sophie în Vogue. Cele două vedete au fost pozate împreună de câteva ori, în septembrie, când Turner avea cea mai mare nevoie de sprijin.

Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după patru ani de mariaj. / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a reacționat mama lui Joe Jonas când fiul ei a cântat pe scenă piesa scrisă pentru Sophie. Momentul i-a emoționat pe fani

Sophie Turner și Joe Jonas au început o relație în 2016 și s-au logodit în 2017. Cuplul s-a căsătorit inițial în Las Vegas în mai 2019, iar o lună mai târziu a urmat o ceremonie oficială. După ce au divorțat în septembrie 2023, Sophie și Joe au avut o bătălie juridică pentru custodia fiicelor lor, Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de 19 luni.

Cu 15 ani în urmă, Taylor Swift a avut o relație de câteva luni cu Joe Jonas.

Galerie foto

Top citite
01 Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor
02 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
03 firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"
04 CRBL și Smiley
Se cunosc de aproape 30 de ani, dar au avut și tensiuni și chiar nu și-au vorbit. CRBL, despre prietenia cu Smiley: "E ca fratele meu"
05 taylor, joe
Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
taylor (12)
Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare

Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Miley Cyrus a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu tatăl ei, Billy Ray Cyrus. Într-un interviu acordat pentru „My Next Guest Needs No Introduction” al lui David Letterman, Miley a mărturisit că a moștenit „narcisismul” de la tatăl ei.

firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”
Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

FILM NOW Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”
Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
DIGI SPORT A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO
A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO
DIGI FM Au apărut primele perle la Bacalaureat 2024. Gafele uriașe făcute de unii dintre elevi
Au apărut primele perle la Bacalaureat 2024. Gafele uriașe făcute de unii dintre elevi
UTV Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina.
Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina. "Nu stiam daca mai am fata. Nu simteam nimic..."