Bucuresti | 102,8FM PW SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat

taylor, joe
Taylor Swift, Joe Alwyn. Profimedia

Joe Alwyn rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Taylor Swift, în timp ce descrie relația lor de șase ani drept una „lungă, plină de iubire și dedicată”.

Într-un interviu cu The Sunday Times Style, actorul britanic în vârstă de 33 de ani, care este cunoscut pentru discreție când vine vorba despre viața sa personală, a făcut câteva declarații despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu artista de 34 de ani.

Întrebat dacă a ascultat cel mai recent album al ei, „The Tortured Poets Department”, despre care se zvonește că este despre despărțirea lor, Alwyn a spus: „Gândindu-mă înainte la ce voi spune, sper că oricine poate empatiza. … Acesta nu este un răspuns direct la întrebarea ta, doar mă gândesc la ceea ce vreau să spun. Îndrăznesc să sper că oricine poate empatiza și înțelege dificultățile care vin odată cu sfârșitul unei lungi, iubitoare și pe deplin angajate relații de peste șase ani și jumătate”, a continuat el.

El a dezvăluit apoi că „finalul relației a fost greu de navigat”.

Galerie foto

Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare

Anul trecut, în aprilie, Swift și Alwyn s-au separat oficial după mai bine de șase ani împreună. De atunci, cântăreața și-a refăcut viața cu sportivul de la Kansas City Chiefs, Travis Kelce.

Anul acesta, la gala Grammy, Swift a câștigat premiile pentru Cel mai bun album vocal pop și pentru Albumul anului, pentru Midnights.

A urmat apoi lansarea albumului „The Tortured Poets Department”. Fanii au speculat imediat că acest material are legătură cu Alwyn. Pentru că în 2022, actorul a explicat că face parte dintr-un grup de prieteni pe WhatsApp, cu Paul Mescal și Andrew Scott, numit „The Tortured Man Club”.

O sursă a declarat la vremea respectivă pentru Daily Mail: „Joe nu a spus niciun cuvânt despre Taylor sau despre despărțirea lor și a fost complet respectuos față de ea. Incontestabil numele viitorului ei album se referă la chat-ul WhatsApp al lui Joe”.

Sursa a continuat: „Taylor l-a bătut la cap cu numele acesta când erau împreună. Nu voia ca oamenii să creadă că are vreo legătură cu ea, ea a fost, desigur, deranjată....Dacă acesta va fi un album cu piese în care-l critică, este urât. El a ajutat-o ​​să scrie cântece pe albumul ei trecut, așa că va fi un șoc pentru Joe dacă va vorbi despre despărțirea lor, deoarece este ceva atât de personal”.

Swift a dezvăluit anterior că ea și Alwyn și-au petrecut timpul în carantină scriind muzică împreună.

Alwyn a fost, de asemenea, unul dintre producătorii discului ei de succes Folklore și a ajutat la scrierea pieselor Betty and Exile. Actorul a fost creditat în special sub pseudonimul William Bowery.

Top citite
01 Taylor Swift Eras tour
Taylor Swift, indiciu despre viitorul său album
02 Taylor Swift's Eras Tour Electrifies Wembley Stadium - 15 Aug 2024
Surpriza lui Taylor Swift pentru fanii de pe Wembley. A cântat cu starul pe care-l consideră „fratele ei”. „Muncește atât de mult”
03 Night Two Of Taylor Swift | The Eras Tour - Amsterdam, Netherlands
Topul nominalizărilor la premiile MTV VMA. Taylor Swift inclusă în 10 categorii, Post Malone pe locul secund
04 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
05 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift

Poliţia germană a reţinut un american suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift şi de ameninţarea cântăreţei şi a partenerului ei pe reţelele de socializare. Bărbatul a fost arestat pe când încerca să intre la concertul vedetei pop din oraşul german Gelsenkirchen, au precizat joi forţele de ordine, potrivit Reuters.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”

Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”

Andrea Bocelli a dezvăluit că i-ar plăcea să lucreze cu Taylor Swift, din dorința de a o impresiona pe fiica lui, care este fan al celebrei artiste.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!