Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE

Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri

jessica biel
Justin Timberlake, Jessica Biel. Profimedia

Jessica Biel este copleșită și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat cu partenerul ei de viață, Justin Timberlake. Actrița filmează în această perioadă alături de Elizabeth Banks în New York și nu și-a văzut încă soțul în persoană de când acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Jessica, în vârstă de 42 de ani, este „fericită că Justin este în viață și că rezultatul acțiunii lui nu a fost și mai grav”.

Biel speră că arestarea lui pentru conducere în stare de ebrietate va servi drept un semnal de alarmă pentru ca Timberlake să reducă serios consumul de alcool. 

Jessica filma la 250 de km distanță, când Justin a fost arestat. Ea se teme de ce s-ar putea întâmpla în viitor dacă el nu va lua măsuri în acest sens. 

„Jessica este dezamăgită, dar el este soțul ei, astfel că va rămâne alături de el și îl va sprijini”, a declarat o persoană din anturajul cuplului, potrivit DailyMail.com. „Ea și-ar dori ca Justin să nu mai bea, pentru a nu mai ajunge în astfel de situații, pentru a nu se întâmpla ceva și mai grav în viitor”.

Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta

Galerie foto

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au doi băieți - Silas, în vârstă de șase ani, și Phineas, în vârstă de patru ani. De la acest incident, soții au comunicat doar pe FaceTime.

„Jessica și Justin au vorbit prin FaceTime, cu programul ei de lucru și cu concertele lui, nu au avut cum să se întâlnească fizic să discute despre asta, dar el încă are în ea un sprijin”, a mai spus sursa. „Se vor reuni curând”.

Perechea va fi în state diferite la sfârșitul acestei săptămâni, în timp ce el își va continua turneul Forget Tomorrow World cu două showuri la Chicago, pe 21 și 22 iunie.

Justin Timberlake a compărut în instanţă după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Judecătorul a decis eliberarea fără cauţiune a lui Justin Timberlake, acuzat că s-a aflat la volan sub influenţa alcoolului, relatează Variety.

Acesta l-a acuzat pe Justin Timberlake că, la momentul arestării, în Long Island, New York, a refuzat să se supună testului de alcoolemie, a declarat pentru Variety avocatul starului pop.

Jessical Biel și Justin Timberlake au trecut peste problemele din căsnicie, după escapada romantică a actorului

PREMIUM EXCLUSIVE: Justin Timberlake Seen Arriving At Sag Harbor Village Court After Being Arrested For DWI - 19 Jun 2024

Justin Timberlake sosește în instanță. Profimedia

Timberlake a fost acuzat, de asemenea, pentru nerespectarea indicatorului "Stop" şi pentru că nu a circulat pe banda corectă, învinuiri pentru care urmează să depună mărturie la data de 26 iulie, a mai precizat sursa citată.

Justin Timberlake

Justin Timberlake / Profimedia Images

Ochii lui Timberlake erau „injectaţi şi sticloşi”, iar respiraţia sa emana un „miros puternic de băutură alcoolică”

Cântăreţul a fost arestat în localitatea Sah Harbor, la aproximativ 160 km est de New York, într-o zonă exclusivistă, cu plaje, cunoscută sub numele de Hamptons.

Potrivit poliţiei, interpretul hitului „Can't Stop the Feeling!” a fost observat marţi dimineaţă, în jurul orei 12:37, conducând maşina în stare de ebrietate. Nu ar fi oprit în dreptul indicatorului „Stop” şi nu a respectat banda de circulaţie, potrivit CNN.

Ochii lui Timberlake erau „injectaţi şi sticloşi”, iar respiraţia sa emana un „miros puternic de băutură alcoolică”, potrivit documentelor judiciare publicate de media americane.

Un ofiţer din cadrul Departamentului de Poliţie din Sag Harbor Village l-a descris drept „incapabil” de a-și menţine „atenţia”, adăugând că artistul „avea o manieră lentă de a vorbi, era instabil pe picioare şi a obţinut rezultate slabe la fiecare test”, conform postului CNN, citat de Agerpres.

Timberlake ar fi refuzat de trei ori să se supună unui test pentru depistarea consumului de substanţe toxice.

Justin Timberlake se află în prezent la jumătatea turneului „Forget Tomorrow World Tour”. El are programate două concerte la Chicago în acest weekend şi alte două spectacole la New York săptămâna viitoare, potrivit site-ului său.

Timberlake a recunoscut în trecut că a folosit marijuana „pentru a-şi calma mintea” sau că la Festivalul Coachella a consumat „multe substanţe diferite”, notează EFE.

Top citite
01 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
02 Justin Timberlake
Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta
03 Justin Timberlake
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan
04 Jessica Biel, la MET Gala 2024 (3)
Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment
05 *EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Jessica Biel e o soție mândră. La câteva zile după ce a participat alături de partenerul ei de viață, Justin Timberlake, la petrecerea Vanity Fair de după gala Oscar, actrița a postat o poză în care artistul își arată abdomenul cu pătrățele.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Jessica Biel, actrița în vârstă de 41 de ani, a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei și ai lui Justin Timberlake, fanii ei fiind cuceriți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el
Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
DIGI SPORT UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud