Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT PUYA - STELE CAZATOARE

Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta

Justin Timberlake
Justin Timberlake / Profimedia Images

Ies la iveală noi detalii despre scandalul în care este implicat Justin Timberlake, care a fost arestat după ce s-a urcat băut la volan. Artistul în vârstă de 43 de ani a refuzat să facă testul de alcoolemie atunci când a fost oprit de polițiști în Sag Harbor, New York.

Surse apropiate celebrului cântăreț au dezvăluit pentru Page Six că acesta a ieșit luni seară cu câțiva prieteni, iar lângă restaurantul la care au luat cina erau câțiva polițiști.

Citește și: 
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan

După ce Timberlake a plecat, ni s-a spus că polițiștii „au plecat și l-au oprit pentru o încălcare a regulilor de circulație”.

„Prietenii săi le-au cerut polițiștilor să plece, rosteau: <<Lăsați-l să plece, lăsați-l să plece!>>”, a dezvăluit o susă pentru Page Six, precizând, de asemenea, că acesta a refuzat să facă testul de alcoolemie.

De asemenea, se pare că polițistul care l-a oprit pe Timberlake „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa” cine era câștigătorul a 10 premii Grammy.

Citește și: Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Nu l-a recunoscut nici măcar după nume!”, a precizat sursa respectivă, în timp ce o alta a precizat: „Justin a spus în șoaptă: <<Asta o să distrugă turneul>>, iar polițistul a răspuns: <<Ce turneu?>>, în timp ce Justin a replicat: <<Turneul mondial>>”.

Timberlake, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut puțin după miezul nopții și acuzat de conducere sub influența alcoolului și alte două încălcări ale regulilor de circulație: nerespectarea opririi la un semn de stop și încadrarea necorespunzătoare pe banda de circulație.

În 2019, Justin Timberlake a recunoscut că obișnuiește să bea prea mult

În 2019, când a fost fotografiat la un bar din New Orleans, alături de colega sa din „Palmer”, Alisha Wainwright, fiind acuzat atunci de infidelitate, Justin Timberlake a recunoscut că a cam întrecut măsura cu alcoolul și a cerut scuze publice soției și familiei. 

„Stau departe de bârfe cât de mult pot, dar pentru familia mea simt că este important să vorbesc despre zvonurile apărute recente, care rănesc oamenii pe care îi iubesc", spunea  Justin atunci. 

Citește și: "Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

„Am băut prea mult în noaptea aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebuit să mă gândesc mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Îmi cer scuze față de soția și familia mea uimitoare pentru că i-am pus intr-o situație atât de jenantă, iar eu sunt concentrat să fiu cel mai bun soț și tată. Și acesta nu a fost un exemplu”, a continuat el.

Interpretul „Cry Me a River” și Jessica Biel sunt căsătoriți din 2012 și au împreună doi copii.

Galerie foto

 

 

 

 

Top citite
01 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
02 jessica biel
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri
03 Justin Timberlake
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan
04 *EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte
05 Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Jessica Biel, actrița în vârstă de 41 de ani, a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei și ai lui Justin Timberlake, fanii ei fiind cuceriți.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Mesajul făcut public de Jessica Biel în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani

Justin Timberlake a împlinit 43 de ani, iar soția sa, Jessica Biel, a făcut public un videoclip în care a surprins mai multe imagini făcute de-a lungul timpului. În plus, clipul inedit a fost însoțit de un mesaj emoționant.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Susan Sarandon și Tim Robbins s-au reunit, la 15 ani de la despărțire, la nunta fiicei actriței. Tablou superb de familie
Susan Sarandon și Tim Robbins s-au reunit, la 15 ani de la despărțire, la nunta fiicei actriței. Tablou superb de familie

Susan Sarandon și Tim Robbins s-au reunit, la 15 ani de la despărțire, la nunta fiicei actriței. Tablou superb de familie

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
DIGI SPORT UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud