Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Justin Timberlake „a făcut tot ce a putut” pentru a se revanșa față de Jessica Biel după ce a fost arestat

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024
Jessica Biel, Justin Timberlake. Profimedia

Justin Timberlake  „a făcut tot ce a putut” pentru a se revanșa față de soția sa, Jessica Biel, după ce a ajuns în arest pentru că a condus sub influența alcoolului. 

Starul pop a pledat vinovat la acuzațiile ce i-au fost aduse, în urma arestării sale în iunie, după o noapte nebună în Sag Harbor.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru People că de când muzicianul în vârstă de 43 de ani a fost arestat în iunie, în New York, pentru că a condus în stare de ebrietate, cei doi soți „au fost foarte ocupați cu joburile lor, iar în timpul liber s-au concentrat doar pe familie”.

Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri

Galerie foto

În timp ce Timberlake s-a aflat în plin turneu mondial („Forget Tomorrow”),  actrița în vârstă de 42 de ani a filmat proiecte „back to back”, inclusiv viitorul serial The Better Sister. Cei doi sunt, de asemenea, ocupați cu creșterea fiilor lor, Silas și Phineas.

„Sunt căsătoriți de mult timp”, a adaugă sursa. „Trebuie să lucreze la căsnicia lor, ca majoritatea cuplurilor. În plus, a fi părinți care lucrează nu este niciodată ușor”.

În timp ce sursa a mai spus că Biel „nu a fost deloc fericită” când a aflat de arestarea soțului ei, „amândoi sunt uşuraţi acum că totul a rămas în trecut.”

„Sunt deciși să rămână căsătoriți”, a mai declarat sursa. „Jess crede că Justin este un tată uimitor. Sunt o echipă grozavă.”

Justin și Jessica s-a căsătorit în sudul Italiei, pe 19 octombrie 2012.

Justin Timberlake, băut la volan. „Avea ochii injectaţi, respiraţia îi mirosea a alcool”

Cazul lui Justin Timberlake a fost definitivat la mijlocul lunii septembrie, cu un acord, după ce el a pledat vinovat. A fost condamnat să plătească o amendă de 500 de dolari și să efectueze 25 de ore de muncă în folosul comunității.

Cântăreţul şi actorul a fost oprit de poliţie într-o noapte din iunie când se afla la volanul unei mașini, într-o zonă ultramodernă din estul New York. Potrivit poliţiei, el "avea ochii injectaţi, respiraţia îi mirosea a alcool şi nu era capabil să menţină autovehiculul pe o traiectorie adecvată".

După ce iniţial a pledat nevinovat, ceea ce l-ar fi adus în mijlocul unui proces, el s-a declarat în cele din urmă vinovat în faţa acuzaţiei de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Potrivit postului ABC, judecătorul, pe lângă faptul că l-a condamnat la plata unei amenzi şi la 25 de ore de muncă în folosul comunităţii, l-a obligat, de asemenea, să facă o declaraţie publică despre siguranţa rutieră.

Fost membru al trupei masculine NSYNC de la sfârşitul anilor '90, "prinţul muzicii pop" a început o carieră solo de cântăreţ, compozitor, producător şi actor, care l-a propulsat spre celebritate la nivel internaţional.

Justin Timberlake a câştigat, printre alte premii, zece trofee Grammy şi patru Emmy.

Top citite
01 Justin Timberlake și Jessica Biel
Jessica Biel și Justin Timberlake, mai uniți ca niciodată. Ce i-a transmis starul în plin concert, la aniversarea a 12 ani de la nuntă
02 *EXCLUSIVE* The American singer-songwriter and record producer Justin Timberlake and wife Jessica Biel out having some lunch before Justin's concert tonight at Co Op Live Manchester.
Justin Timberlake și Jessica Biel, în imagini rare, la două luni după ce artistul a ajuns în arestul poliției, apoi a fost eliberat
03 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
04 jessica biel
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri
05 Justin Timberlake
Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Timberlake
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan

Justin Timberlake, celebrul artist în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în Hamptons, New York, după ce a condus sub influența alcoolului. Artistul va fi prezentat în fața unui judecător în cursul zilei de astăzi, scrie Daily Mail.

Jessica Biel, la MET Gala 2024 (3)
Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Jessica Biel, partenera lui Justin Timberlake, a participat la MET Gala 2024, unde a impresionat prin ținuta purtată, însă aceasta a venit singură la evenimentul grandios.

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea organizată de Justin Timberlake în West Hollywood, cu ocazia lansării noului său album de studio, la o zi după ce artistul s-a reunit pe scenă cu colegii săi de la NSYNC.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor