Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR (NEW PW)

Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan

Justin Timberlake
Justin Timberlake / Foto: Profimedia

Justin Timberlake, celebrul artist în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în Hamptons, New York, după ce a condus sub influența alcoolului. Artistul va fi prezentat în fața unui judecător în cursul zilei de astăzi, scrie Daily Mail.

Cântărețul în vârstă de 43 de ani, care urma să aibă două concerte în Chicago spre sfârșitul acestei săptămâni, a fost oprit de polițiști la scurt timp după ce a ieșit să ia cina în oraș alături de câțiva prieteni, în Sag Harbor, New York.

Citește și: Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Justin a ieșit să ia cina cu niște prieteni, iar lângă restaurant erau mașini de poliție staționate, ca în fiecare noapte. Ei urmăreau oamenii care plecau după miezul nopții și care ar fi consumat alcool”, a precizat o sursă pentru Daily Mail.

„Justin a plecat de la restaurant după miezul nopții, după 12:30 AM, iar la scurt timp a fost tras pe dreapta. Nimeni nu a fost rănit, nu a existat scandal”, a mai explicat sursa respectivă. 

Citește și: "Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Cântărețul, adesea numit „prințul pop”, este căsătorit din 2012 cu actrița Jessica Biel. 

Jessica Biel, despre viața de familie: Copiii mei îmi fac viața complet nebună și atât de distractivă, atât de plină de dragoste”

Recent, starul din „Al Șaptelea Cer” a vorbit într-un interviu despre viața de familie cu Timberlake și copiii lor, Silas, în vârstă de 8 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani.

„I-am spus băiatului cel mare: nu poți să te uiți la Candy, să nu faci asta. Dar Cruel Summer, da. Cred că acesta este un spectacol perfect pentru ei când vor crește”, a explicat ea. 

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'

Jessica Biel. Profimedia

Cât despre cum reușește să se detașeze de personajele pe care le joacă, Biel a spus:

„Pot face asta bine. E ceva la care am lucrat, îmi doresc foarte mult să separ viața profesională de cea de acasă. Mă bucur de copiii mei care îmi fac viața complet nebună și atât de distractivă, atât de plină de dragoste”, a adăugat ea. „Deci, tot ce ține de job nu are loc acasă, rămâne acolo”.

Jessica Biel este în prezent atașată să joace în thrillerul SF „Ursa Major”. Ea va juca alături de Kid Cudi și Xochitl Gomez, în timp ce Jonathan și Josh Baker vor regiza. Este o poveste despre „o mamă și o fiică care luptă pentru a supraviețui pe o altă planetă în timp ce se ascund de un grup de vânători de recompense”.

Galerie foto

 

Top citite
01 Travis Scott/ Profimedia
Travis Scott a fost eliberat fără a fi inculpat, după ce a fost arestat pentru o încăierare la un hotel din Paris
02 *EXCLUSIVE* The American singer-songwriter and record producer Justin Timberlake and wife Jessica Biel out having some lunch before Justin's concert tonight at Co Op Live Manchester.
Justin Timberlake și Jessica Biel, în imagini rare, la două luni după ce artistul a ajuns în arestul poliției, apoi a fost eliberat
03 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
04 jessica biel
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri
05 Justin Timberlake
Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea organizată de Justin Timberlake în West Hollywood, cu ocazia lansării noului său album de studio, la o zi după ce artistul s-a reunit pe scenă cu colegii săi de la NSYNC.

Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Jessica Biel e o soție mândră. La câteva zile după ce a participat alături de partenerul ei de viață, Justin Timberlake, la petrecerea Vanity Fair de după gala Oscar, actrița a postat o poză în care artistul își arată abdomenul cu pătrățele.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!