Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - SOMETHING I CANT HAVE (NEW PW)

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău: „Îți mulțumim că am devenit o familie!”

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook
Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook

Pe 23 august, Andra Măruță a celebrat împlinirea vârstei de 38 de ani într-un mod cu totul special, la botezul fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus, micuțul Isaia. Evenimentul, care a avut loc în noaptea dinaintea aniversării artistei, a fost marcat de momente emoționante, surprize și multă bucurie.

Vlăduța Lupău, prietena apropiată a Andrei, i-a pregătit acesteia o surpriză de neuitat. La petrecerea de după botez, Vlăduța i-a dăruit Andrei un tort superb, iar momentul a fost însoțit de artificii care au adăugat un plus de magie evenimentului. Emoția a fost la cote maxime, atât pentru Andra, cât și pentru toți cei prezenți.

Citește și: Vlăduța Lupău, scrisoare emoționantă pentru fiul ei nou-născut. Ce semnificație are numele deosebit ales pentru comoara vieții ei

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook

Pe pagina sa de Instagram, Vlăduța Lupău a împărtășit un mesaj plin de dragoste și recunoștință pentru Andra: „La mulți ani! Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie! Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată că, de ziua ta, a fost și sărbătoarea lui. Mulțumim din suflet pentru bucurie! Te iubim!”

Andra și Cătălin Măruță sunt nașii micuțului Isaia

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au avut onoarea de a fi nașii de botez ai micuțului Isaia. Cei doi au fost profund emoționați în momentul în care l-au creștinat pe băiețel, marcând astfel începutul unui nou capitol în viața lor ca părinți spirituali.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Astăzi am fost nași pentru micuțul Isaia! A fost o zi plină de emoție și binecuvântare, în care am împărtășit bucuria acestui moment special cu Vlăduța și Adi! Ne bucurăm că facem parte din povestea voastră și suntem alături de voi pe acest drum frumos.”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei. Cântăreața, în culmea fericirii: ”Nu mă așteptam deloc, a venit mai repede!

După ceremonia religioasă, invitații au avut parte de o petrecere de neuitat, organizată într-un cadru idilic la un resort exclusivist din Cluj-Napoca. Locația, înconjurată de o pădure și cu o piscină splendidă, a fost decorată cu flori, inimioare și baloane albe, creând o atmosferă de poveste.

Decorul elegant a fost completat de lumânările albe, amplasate pe mese și pe podea, care au adăugat un plus de căldură și rafinament evenimentului. Invitații, majoritatea îmbrăcați în alb, au avut parte de un bufet variat de brânzeturi și un bar cu băuturi. Atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți precum Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu, care au adus un plus de energie și voie bună petrecerii. 

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 beyonce (1)
Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată
02 Madonna
Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi
03 Charli XCX
Pantaloni mai scurți de atât nu există! Charli XCX, senzația muzicii pop-electronic, într-o ținută cel puțin îndrăzneață, de ziua ei
04 cristina spatar (2)
Cristina Spătar, zi de naștere sărbătorită în lux, la Dubai. Soțul a răsfățat-o, ea a petrecut în costum de baie, pe iaht
05 andra si catalin maruta (1)
Andra și Cătălin Măruță nu lasă iubirea să se stingă: "Ea e frumusețea mea". Imagini pline de tandrețe cu vedetele căsătorite de 16 ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”

Andra, de obicei discretă în ceea ce privește viața ei personală, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate de data aceasta, vorbind deschis despre una dintre cele mai grele încercări din viața ei, care a avut loc acum 17 ani.

andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar fanii ei fideli sunt dispuși să facă sacrificii pentru a-i fi alături și a o vedea live. Așa a făcut un admirator care i-a ajuns la inimă artistei.

andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună
Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville