Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi

Madonna
Madonna / Profimedia Images

Recent, Madonna a sărbătorit împlinirea a 66 de ani, iar la petrecerea organizată în Italia, ea i-a avut pe toți cei șase copii, inclusiv pe David Banda, care a stârnit controverse în urmă cu câteva săptămâni, când a dezvăluit că nu mai locuiește în casa mamei lui și are o situație financiară proastă.

În vârstă de 66 de ani, interpreta piesei „Material Girl” a avut parte de o petrecere fastuoasă în Italia, de la care nu au lipsit cei șase copii ai ei.

Citește și: Madonna a fost dată în judecată din nou de un fan. Ce acuzații dure i-a adus: „Nu a existat un avertisment!”

Într-o imagine inclusă într-un carusel pe Instagram, artista apare alături de cei șase copii ai ei - Lourdes Leon, de 27 de ani, Rocco Ritchie, de 24, David Banda, 18 ani, Mercy James, de 18 ani și gemenii Stella și Estere, de 11 ani.

Madonna, alături de cei șase copii, la petrecerea de ziua ei

Madonna, alături de cei șase copii, la petrecerea de ziua ei / Instagram

În fotografia respectivă, Madonna poartă un corset negru, pe care l-a asortat cu o rochie albă vaporoasă, din dantelă. Cerceii supradimensionați și colierele statement i-au completat cu succes ținuta, în timp părul i-a căzut liber pe spate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

De cealaltă parte, fiicele artistei au ales și ele să îmbrace rochii, iar Leon și gemenele și-au accesorizat ținutele cu batice pe cap. David Banda, fiul artistei care susținea recent că a ajuns să trăiască pe străzi, a ales să poarte pantaloni și un tricou cu dungi. Într-o fotografie, el apare îmbrățișând-o pe artistă, semn că relația dintre ei este una bună.

Madonna, alături de David Banda

Madonna, alături de David Banda / Instagram

Ritchie, în schimb, a ales să îmbrace pantaloni negri și o cămașă albă.

Totodată, în caruselul respectiv, cântăreața a inclus o poză și cu noul ei iubit, Akeem Morris, care a fost prezent la petrecerea organizată de Madonna de ziua ei.

Madonna, alături de iubitul tinerel

Madonna, alături de iubitul tinerel / Instagram

Cine este noul iubit al celebrei cântărețe 

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă ținându-se de mână cu noul său iubit, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a sărbători ziua de naștere a artistei, pe 16 august.

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia

Akeem Morris, un fotbalist de origine jamaicană, a adoptat un stil casual, îmbrăcat într-un tricou tricotat verde și pantaloni scurți albi, adăugând un contrast relaxat la ținuta glam a Madonnei. Cei doi au fost văzuți bucurându-se de o plimbare relaxantă, urmată de un prânz în aer liber alături de prieteni apropiați.

Citește și: Au avut o relație tumultuoasă, dar acum sunt din nou apropiați. Mesajul emoționant transmis de Madonna fiul ei, Rocco

Cei doi s-au cunoscut în 2022, când Akeem a apărut în ședința foto a Madonnei pentru revista Paper, iar apropiații susține că cei doi și-au început relația înainte de petrecerea de 4 iulie a artistei, unde Madonna a împărtășit imagini intime cu ei pe Instagram.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”
02 lourdes leon (2)
E cunoscută ca fiind fiica Madonnei, dar cu tatăl are o relație specială. Lourdes, cu zâmbetul până la urechi alături de Carlos Leon
03 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
04 beyonce (1)
Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată
05 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook
Raluca, fosta solistă a trupei Angels, despre viața cu cinci copii: „Fără bone, fără ajutoare!”. Câți bani o costă rechizitele, în 2024

Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels, și-a schimbat prioritățile în ultimii ani, punând pe primul loc viața de familie. Artista, acum în vârstă de 38 de ani, este mândra mamă a cinci copii și a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în întregime rolului de mamă.

Madonna on social media
Timpul stă în loc pentru ea. Madonna, irezistibilă în ținute care mai de care mai nonconformiste, la un centru de echitație

Vârsta este doar un număr pentru Madonna și dovedește acest lucru cu fiecare apariție, întrucât celebra cântăreață știe cum să-și pună în valoare silueta perfectă.

Madonna on social media
Gemenele Madonnei au împlinit 12 ani. Imagini de la petrecerea spectaculoasă pe care artista a organizat-o pentru ele

Madonna a organizat o spectaculoasă petrecere pentru gemenele sale, Estere și Stella. Cele două puștoaice au împlinit 12 ani pe 27 august.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW 15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele în care au jucat
15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele în care au jucat

15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele în care au jucat

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT A condus cu 5-0 în setul decisiv, dar ce a urmat i-a făcut pe cei de la WTA să exclame: ”Absolut ireal!”
A condus cu 5-0 în setul decisiv, dar ce a urmat i-a făcut pe cei de la WTA să exclame: ”Absolut ireal!”
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville